Nanurinos

31 May 2017

PENGEDAR SHAKLEE KLUANG


** Nurin Ahmad,012-7995298 **


COD Area:
Sekitar Kluang
Taman Sri Impian,Taman Intan,T6,Aeon Big Kluang,Bandar Kluang,Hospital Kluang
Kawasan Felda :
Felda Ulu Dengar,Felda Kahang Timur,Felda Ulu Pengeli,Felda Ulu Belitong,Felda Ayer Hitam
Kawasan Taman
Kampung Gajah
Paloh
Batu 4
Bandar tenggara
Penghantaran kesemua tempat by POS

Pelbagai Set Menarik,dengan harga hebat!


@im.nurin(Instagram)
Nureen Ahmad (Facebook)
Awra i-sihat (Page Facebook)
Shaklee ID : 881110
nanurinos@gmail.com
+6012 799 5298 (Call/SMS/WhatsApp)
SMS/WhatsApp 6012 799 5298 untuk pertanyaan mengenai pembelian produk Shaklee dan untuk mendapat response yang lebih pantas!



#shakleekluang

11 November 2016

JANGAN MUDAH KATA ORANG SALAH


peringatan untuk kita 




Jaga makan, jaga vitamin.
Pengedar Sah Shaklee
Nurin Ahmad
0127995298

X


Berminat nak jana income dengan Shaklee? Nak ada bisnes side income yang mampu jana 3-4-5 angka? Tiada yang mustahil bersama Shaklee. 
 Hubungi saya ; Telefon : 012.799.5298 email : nanurinos@gmail.com

PENGEDAR SHAKLEE KLUANG : PENAWAR MASALAH KULAT AIR


Macam biasa, I haven’t been writing for the longest time, so… Assalammualaikum semua!!!

Now 11112016
Kenapa November?
For me,November adalah Bulan paling bizi
Trip to Sarawak, Award Night, Open Day, Opening Restoran adik ipar 
omaigoshh
.
.
i need extra B Complex please!

Okey la back to Shaklee,hari tu ade customer wassup.ade masalah kulat air
Kulat air adalah istilah yang digunakan untuk menerangkan sesuatu yang sebenarnya adalah sejenis jangkitan kulat pada kaki. kulat tersebut adalah kuman hidup yang tumbuh dan membiak pada semua manusia.

Kaki yang lembap, berpeluh dan kekurangan pengaliran udara yang baik ketika berkasut mewujudkan keadaan yang sangat sesuai untuk pertumbuhan kulat ini.


Vitamin yang sesuai : Alfalfa Shaklee, In sha allah,Kulit kaki bersih dan sihat

Kenapa Alfalfa? Alfalfa Complex - mempunyai sifat anti kulat dapat membantu mencegah pertumbuhan kulat dalam tubuh. Eleeh pakai krim pun boleh kan.. Yess, boleh memang la boleh tapi kan ke lagi bagus kalau kita Mencegah dan merawat dari dalam?hihi

Cadangan Nurin, Sapu krim anti kulat pada tempat yang dijangkiti sebanyak 2-3 kali sehari dan amalkan Alfalfa Shaklee

Alfalfa Shaklee sebotol 330 Biji RM53 kalau sehari 3 ke 6 biji,sebotol tahan berapa lama? JIMAT kan..Siapa kata produk Shaklee Mahal?



Jaga makan, jaga vitamin.
Pengedar Sah Shaklee
Nurin Ahmad
0127995298

X


Berminat nak jana income dengan Shaklee? Nak ada bisnes side income yang mampu jana 3-4-5 angka? Tiada yang mustahil bersama Shaklee. 
 Hubungi saya ; Telefon : 012.799.5298 email : nanurinos@gmail.com

20 October 2016

PENGEDAR SHAKLEE KLUANG : SHAKLEE READY STOK


Assalammualaikum

Hi

I just wanna say Hi  

Really!

I haven’t been writing for the longest time, so… Hi again!!!

Ha ha ha

Baiklahh First of all, Salam Maal Hijrah from me, H and M may this year will be better for us than before. Semoga kita semua berada dibawah lindunganNYA.Ameen.

Okey.. Nak bagitau ni

Stok Shaklee Sentiasa Sold Out

Hari ni kita oder lagi

Esok Sold Out lagi

Kita pun oder la lagi Ehhh dia Sold Out lagi dan lagi

Ha ha ha

Today,  I decided oder stok Shaklee lagi

Siapa Nak?



Alhamdulillah, stok vitamin shaklee sentiasa dapat permintaan customer. Paling win repeat order berbotol-botol. Semuanya dengan izin Allah.



Jaga makan, jaga vitamin.
Pengedar Sah Shaklee
Nurin Ahmad
0127995298

X




Berminat nak jana income dengan Shaklee? Nak ada bisnes side income yang mampu jana 3-4-5 angka? Tiada yang mustahil bersama Shaklee. Hubungi saya ; Telefon : 012.799.5298 
email : nanurinos@gmail.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nanurinos Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign