Nanurinos : perkenalan 6 bulan

25 November 2010

perkenalan 6 bulan

malam yang damai!

oke kenkawan,ari nih aku nak citer perkenalan aku ngn si die.he.he.he..teringat mase memula kenal & jmpe si die nih..mcm2 perasaan de.malu + gembire.tarikhNye 14 april 2010[rabu,my off day]..1st day jmpe aku terus bwk balik jmpe mak[gelojoh ke?].alhamdulillah,mak pun suka[bertambah gumbire la aku]keesokkan ariNye aku bwk gi jmpe atok pulak.seperti mak,atok jugak menunjukkan wajah gumbire.''kalo itu pilihan ko,teruskan.jagela sebaik mungkin.sayangi die"[begitu la pesan atok]tp yang x bestnye,nenek la.nenek x bape setuju ngn pilihan aku.nenek ckp "tak sesuai la,byk lg pilihan lain,nape pilih yang nih?"[adoiya,nenek nih,suke mengkritik pilihan aku]

kalo la si die tu FARID KAMIL,mmg logik la nenek x suke
[psssttt!!nenek aku x suke artis]

pe pun,aku x bape kesah sgt ngn kata2 nenek tu.[cucu derhaka kah aku nih?]arrrrggghh..yang penting,mak & atok sudah suke wooo..restu mereka berdua amat,teramat penting!
aku pun meneruskan hubungan aku ngn si die.siang malam berkepit je ngn si die[time tido je terkecuali,bukan muhrim]susah senang jugak bersame si die,kononnye suda "BERSUMPAH SETIA"
[cinta monyet kah?]

lastly,aku bwk si die berjumpe ngn abang2 aku[along & angah]..
"dahsyat la adik along,pandai pilih"
"angah x kesah,yang penting ko selesa & pandai jage"
thankS to all my bro,u all mmg sporting la..


tp kan...
tp kan...
---
---
---
kalo la..kalo la
--
--
(*_*)


kalo la pilihan aku FAHRIN AHMAD,adekah along & angah akan berkata begitu?
[wiiiink*mcm la fahrin ahmad nak kat aku ha ha ha,budus la aku nih]

diam x diam,6 bulan 11 ari tlh berlalu[jam & minit aku lupe].alhamdulillah aku masih setia[mcm lagu dia fadila tu]..

oke la,meh aku perkenalkan si die yang sentiase di ingatan aku..
meh..
meh..
!
!
!
jeng..jeng..jeng...

nih la si die yang aku maksudkan,kereta kesayangan aku
[pssst!!!tgk bebetul,de gmbr aku ler kat plat keta tu huhu]

JMD ****,a.k.a si die~
14 april 2010 - 25 november 2010
6 bulan 11 ari

p/s:thankQ to my fmly kerana sokongan & galakan anda semua.
    *special thankQ to him,snap this picture.
              *thankQ to him kuase 2,krn die aku beli keta[patah hati!..shuuuutttt...dah..dah..stop kat sini]


1 comment:

Anonymous said...

I'm really enjoying the theme/design of your weblog. Do you ever run into any browser compatibility issues? A small number of my blog visitors have complained about my website not working correctly in Explorer but looks great in Safari. Do you have any advice to help fix this issue?

Feel free to surf to my homepage ... ├╝bersetzungstheorien eine einf├╝hrung stolze

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nanurinos Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign