Nanurinos : contest semua tentang 4

26 April 2011

contest semua tentang 4

pening kepala tengok cik yah & cik eima sibuk layan contest..Best sangat ke?..aku pulak?minat nak join pun datang.hehe..sekurang2nye, takde la aku bosan sangat kat tempat keja nih..tQ cik fiqa sebab sudi buat contest yang simple tapi panjang lebar nak jawab.kui.kui.kui~
 
1. 4 perkara yang menggambarkan diri cik nurin
  • peramah,tapi kadang2 orang ckp cik nurin sombong
  • sensitif
  • moody
  • mudah geli
2. 4 nama manja cik nurin
  • yayah
  • oyeen
  • ayah
  • yah - cik yah,name kite same ek =)
3. 4 perkara baik yang kamu buat arini
  • bangun awal
  • masuk keja awal 08:43:40 am
  • chating dengan cik nana aka cik kazen
  • cari resepi kek kat pakcik google
4. 4 tempat yang nak sangat pergi
  • kubur arwah ABAH,kalo bole hari2 nak gi
  • jelajah singapore- dalam proses
  • sabah
  • mekkah =)
5. 4 benda wajib bawa kalau keluar
  • purse
  • kunci kereta - walaupun naik kereta orang lain
  • air botol
  • Segala jenis tepon - digi,maxis,celcom
6. 4 perkara terakhir kamu buat sebelum join contest ni
  • edit post baru kat belog
  • cari cop encik tunang kat dalam beg n kereta - die ckp tertinggal
  • sapu kaki lima tmpt keja sebab byk tahi cicak
  • mengajar powerpoint & sign up facebook kat wanita dan remaja
7. 4 orang paling kamu sayang dalam dunia ni
  • Puan Norini Binti Aim aka emak
  • encik tunang & family beliau
  • adik-beradik
  • kawan-kawan
8. 4 jenis ragam manusia kamu jumpa arini
  • budak perempuan tak reti nak print
  • mak sibuk layang fesbuk,anak terkinja2
  • budak2 kecik kat sebelah main ketuk2 pintu pakai kayu mop
  • budak perempuan duduk sambil letak kaki kat atas meja pc - versi kurang ajar or tidak sopan?
9. 4 misi yang kamu mesti capai tahun ini
  • Majlis perkahwinan =)
  • buat hati mak senang
  • nak simpan RM banyak-banyak
  • menjadi seorang isteri yang misali ngeeh2!
10. 4 habit buruk kamu
  • suke merajuk dengan cik tunang bile die jauh
  • selalu tinggal solat subuh
  • bawak kete sambil berangan
  • layan gosip tak kira la dengan sesape sekali pun
11. 4 perkara yang kamu fobia
  • langgar ular
  • berada di belakang lori ketika jalan sesak
  • pakai tepon touch screen
  • pinjam duit dengan abang
12. 4 sebab join contest ni
  • jeles tengok cik yah & cik eima layan contest
  • sebab tengah bosan giler
  • moga tambah2 rakan blogger cik nurin
  • mengasah minda yang sedia tumpul nih
marilah bersama kite melayan contest cik fiqa

kepada cik fiqa,akhirnye berjaye jugak cik nurin menjawab semua .soalan. 
terima kasih~

5 comments:

osHin said...

yeah !!! cik yah sangat glamer la lepas ni...muahahaha tp cik yah jeles sebab cik oyeen ngan cik eima ada tulis encik tunang...uwaaaaa...

cik fiqa said...

thanks for join the contest..for futher info,always follow up my blog ok.. :)

fyna said...

fyna nak join gak..




jom singgah n follow belog fyna.
http://inibelogfyna.blogspot.com

EimaruSi|ence™ said...

hahahaha...nak gelak bile bace entry nih. Lagi tambah ge;lak bila yah cakap 'tp cik yah jeles sebab cik oyeen ngan cik eima ada tulis encik tunang'

osHin said...

mestilah jeles...sume org tinggalkan cik yah sendiri pasni :(

kamu di tag ! jom join...

http://gurlgemini.blogspot.com/2011/04/contest-i-love-my-bff.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nanurinos Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign