Nanurinos : EX RA & UPC SF

21 September 2012

EX RA & UPC SF

hai darling ! ! setelah 8 bulan menyepi..akhirnye UPC is come BACK again..supeeeeeeer hot . .yeah!oke..ramai kan peminat UPC tab??sebab ramai jugak yang inbox..sms,whatsapp..semua tanye UPC..UPC ade stok x?nape UPC xde?nape n why..why..why..actually tab ex upc ni mmg hot killer produk from miracle tab..sesiape ade jerawat yang degil melampau2 tu,u all bole try upc sf.nak tau kenape??sebab upc sf di reka khas utk treatment skin..cthnye cm jerawat2 yg degil.Parut kesan chicken pop atau jeragat yg tebal..formula yg digunakan berbeza compare dgn ex ra. Ingredient Xsame..Coz die lagi power..tp siapa yg pernah try TAb ex upc mmg tau la kehebattannya. Upc n upc sf khasiatnye same je..harge??harge mesti lah poooweeer jugak..hihih..tapi dont worie la..harge still mampu milik! baikla,gojeees2 semua jooom kite  review info about UPC SF :   



RM180 / 30sachets, 5gm each(free postage)
Trial Pack :
10sachet rm60
15sachet rm90
Sesuai untuk semua jenis kulit, serta penyelesaian kepada semua masalah kulit. Dengan serta-merta, kulit kelihatan segar dan sihat dan berseri !!

Dalam masa seminggu, kulit segera segar, telah meningkat dua kali ganda perlindungan terhadap UVA & UVB, mencegah dan siram pembentukan toksin dalam badan dan organ-organ. Jerawat dikurangkan secara mendadak. Kedutan, pigmentasi & parut pudar, selulit & kulit kulit oren kini lebih licin, liang kelihatan lebih kecil dan, kulit kini lebih ketat sebagai keanjalan meningkat.

Dalam masa 30 hari kulit kelihatan amat sempurna,
menghairankan adil, amat berseri dan menakjubkan berseri.

UPC SF akan merangsang pertumbuhan rambut & menguatkan kuku, mencegah dan merawat penyakit kulit, memperbaiki struktur dan keadaan kulit bermasalah serta mengoptimumkan kesihatan secara keseluruhan.

FUNGSI UPC SF :
~ Mencerahkan dan meningkatkan seri kulit. Menghapus dan mencegah pembentukan pigmentasi.
~ Anti Penuaan. Mengurangkan kedutan, menghapuskan garis-garis halus & patch kering, menegangkan kulit, meningkatkan keanjalan kulit & melindungi kulit dari UVA & UVB dan bahaya alam sekitar.
~Anti Jerawat. Menghapuskan jerawat degil dan mengecilkan pori-pori kulit dan mengurangkan sebum.
~ Membaiki sistem kulit. Menyekat pembentukan pori terbuka, selulit dan parut.
~Mencegah Kehilangan rambut. Merangsang pertumbuhan, menyampaikan nutrien penting untuk rambut berkilau & bersinar
~ Mengoptimum kesihatan. Meningkatkan sistem imunisasi badan, stress dan kemurungan.

INGREDIENTS: COLLAGEN - L-GLUTATHIONE - L-ORNITHINE - VITAMIN C - VITAMIN E - GRAPE SEED EXTRACT - PINE BARK EXTRACT - LITCHI SEED EXTRACT - PEACH JUICE POWDER - LYCHEE JUICE POWDER

Halal. No Animal Source.
Tidak sesuai untuk ibu mengandung.
Boleh dimakan oleh lelaki & wanita berumur 16th keatas
Hasil boleh dilihat dalam 2 minggu

~dalam bentuk serbuk,tak perlu bancuh dengan air




Nurin ~ Agent Miracle Tab (Kluang) & Stokis Produk Catalyst(Johor)

COD : Kluang & Segamat & Paloh

012.799.5298







No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nanurinos Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign