Nanurinos : March 2012

28 March 2012

Menghilangkan parut jerawat dan strechmark bagi wanita yang hamil


CATALYST VCO PURE OIL (BEST SELLER)

RM 39.90 (semenanjung)
RM 43.90 (sabah&sarawak)

CATALYST VCO SOFTGEL (BEST SELLER)

RM 39.90 (semenanjung)
RM 43.90 (sabah&sarawak)

Sewaktu mengandung

VCO akan membekalkan tenaga, membuat kita kelihatan lebih ceria dan insyallah memudahkan bersalin(pengambilan minyak kelapa merupakan antara petua untuk memudahkan proses kelahiran. Ia juga boleh mengelakkan jaundice kepada baby. Masalah perut harimau (hehehe) atau strechmark dapat dikurangkan atau lebih baik lagi jika anda sapukan seperti bio oil(VCO sangat berbaloi sebab dapat makan dan sapu).Make a wise choice.

Sewaktu menyusukan (BF)
Makan VCO seperti biasa :) baby akan mendapat khasiat VCO dalam masa yang sama untuk kulit yang putih bersih. sapukan VCO untuk rambut baby supaya cepat tumbuh. Kandungan asid laurik dalam VCO sangat baik untuk mencegah virus dan bakteria untuk menyerang ibu dan anak.

Semasa Dalam Pantang
Juga amalkan VCO seperti biasa, Tiada pantang/bentan. Jadikan VCO sebagai makanan tambahan anda setiap hari. Badan akan sentiasa bertenaga untuk menjaga anak kecil :) dan yang penting kulit sentiasa lembab dan tidak kering :)) anda juga boleh ambil collagen sewaktu menyusukan dan dalam tempoh berpantang. Tiada masalah.selain tu,VCO Menghilangkan parut jerawat dan strechmark bagi wanita yang hamil.

nak oder ?

email: nurincatalyst@gmail.com

sms or call : 012-7995298


credit to

27 March 2012

petua hilangkan jerawat


CATALYST VCO SOFTGEL (BEST SELLER)
60 softgels / bottle

RM 39.90 (semenanjung)
RM 43.90 (sabah&sarawak)


 Ambil 2 biji sehari (1 biji pagi & 1 biji malam) 


VCO ada 2 jenis. Ada yang liquid dan ada yang softgel.

setakat nih,permintaan paling tinggi ialah VCO softgel. sbb kebanyakan pembeli tak tahan dengan bau dan rasa die. if softgel, sangat sgt. boley di bawa ke mana saja dan telan. :)

KEBAIKAN VCO

- Menghilangkan parut jerawat dan strechmark bagi wanita yang hamil.
- Kulit tidak mengalami sebarang masalah jerawat, berminyak, dan kering.
- Membantu mengurangkan berat badan dengan meningkatkan angka metabolik.
- Melembutkan kulit muka dan memberi perlindungan dari sinaran matahari.
- Meningkatkan tenaga dan daya tahan fizikal dan mental.
- Memperbaiki pencernaan dan penyerapan vitamin-vitamin
- Melindungi tubuh daripada kanser.
- Jerawat cepat susut
- Regular semula PMS anda
- Sistem penghadaman lebih baik
- Kesuburan
- Kurangkan rasa senggugut
- Batuk dan Selsema cepat hilang
- Mengurangkan tidur berdengkur
Pengambilan VCO bagi wanita yang hamil

Selain bagus untuk kulit.kesihatan dalaman dan luaran. VCO atau minyak kelapa dara juga bagus untuk mengekalkan kesuburan bagi kaum lelaki/wanita terutamanya yang telah berkahwin. Ada effect ke VCO ni? Jangan risau, VCO tiada side effect sbb dia bukan ubat. rezeki itu semuanya datang daripada Allah, tetapi kita jugak kene berusaha untuk mendapatkan sesuatu perkara yang baik. Pengambilan VCO atau virgin coconut oil/minyak kelapa dara keluaran CATALYST semasa kehamilan adalah sangat bagus dan insyallah tidak mendatangkan sebarang kemudaratan dan kesan sampingan kerana produk kami adalah 100% asli tanpa sebarang bahan pengawet atau pewarna tiruan. CATALYST juga adalah syarikat bumiputera dan produk-produknya mendapat pengiktirafan sijil HALAL.Pengambilan vco bagi pasangan suami isteri yang mengalami masalah kesuburan dan sedang merancang untuk mendapatkan zuriat juga sangat-sangat digalakkan kerana vco 
juga berfungsi sebagai agen pelincir.

Jika anda ingin menyapu VCO di muka.cucuk sedikit softgel dengan jarum dan sapu ke seluruh muka. Kulit anda tidak akan mengalami masalah kering & kusam.insyallah
 





haaaa,yang nih pulak 
CATALYST VCO PURE OIL 


RM 39.90 (semenanjung)
RM 43.90 (sabah&sarawak)

function dia sama ja dengan VCO SOFTGEL cuma bentuk je lain. kelebihan boleh digunakan secara luaran, boleh sapu kat mana2 bahagian kulit kering, muka or rambut.

Makan/minum vco liquid 2 kali sehari (pagi dan malam) = 1 sudu teh

Gunakan vco pure oil(liquid) sebagai rawatan muka(bagi yang mengalami masalah jerawat,kulit kusam,ruam n etc dengan menyapukan vco liquid tersebut selama 30 minit (biarkan sekejap) setiap hari dan selepas itu anda boleh membasuh muka seperti biasa dengan pencuci muka .

Anda juga boleh menyapu vco liquid di perut sebagai langkah untuk menghalang strechmark(bagi wanita yang sedang mengandung) atau boleh mengurangkan kesah strechmark (bagi wanita yang sudah melahirkan)

untuk pengetahuaan korang,VCO nih selamat untuk sesiape saje..dari baby hingga ke umur yang dah banyak pun still bole amek vco nih sebagai supplement tambahan untuk terutamanya untuk kulit.Ianya dapat mengurangkan masalah jerawat, kulit kering, tona kulit tak sekata,strechmark bagi wanita hamil.

TIPS : untuk dapat kulit kelihatan GLOW ! GLOW ! letakkan setitik VCO liquid kat korang punye bb cream or foundation . . selepas itu blend VCO liquid + bb cream or foundation tadi menggunakan jari ,then ? ape lagi ? cepat2 la sapu ke muka sehingga rata . . pasti korang akan tersenyum melihat hasilnye =)

SEsiape YAng berMINAT just email : nurincatalyst@gmail.com  or call @ sms :012 -799 5298 nuRin

untuk ibu yang sedang hamil,sedang berpantang dan sedang menyusukan anak..jom try VCO..next time sy akan terangkan ape kabaikkan VCO untuk anda pulak . . senyum!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nanurinos Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign