Nanurinos : September 2012

30 September 2012

HD ADVANCED WHITENING FLUID


 ✿~ HD ADVANCED WHITENING FLUID (30ml) - rm100 ~✿

Langkah :
Facial Cleanser - Toner - HD Whitening Fluid - pelembab / sunscreen / asas bedak / makeup

FAQ
Adakah HD Advanced Whitening Fluid selamat? Adakah ianya mengandungi sebarang bahan berbahaya?
 ~✿ Ya, benar-benar selamat. HD Advanced Whitening Fluid adalahbebas dari hydroquinone, merkuri atau steroid.

Berapa lamakah masa yang diperlukan untuk melihat hasilnya?
 ~✿ Perubahan awal boleh dilihat dalam masa 2 minggu. Keputusan berbeza-beza bergantung kepada jenis kulit anda, keadaan kulit, kepekatan pigmentasi dan kerosakan warna kulit.

Bolehkan HD Advanced Whitening Fluid mengurangkan kemunculanjeragat, melasme, kerosakan matahari, parut jerawat dan masalahperubahan warna yang lain?
 ~✿ Ya. HD Advanced Whitening Fluid bekerja dengan baik pada semuajenis dan kawasan hiperpigmentasi pada kulit.

Adakah HD Advanced Whitening Fluid juga berkesan pada warna kulitgelap dan warna etnik?
 ~✿ Ya. HD Advanced Whitening Fluid telah terbukti berkesan pada semua jenis kulit, dan semua warna kulit.


Bolehkah HD Advanced Whitening Fluid boleh digunakan oleh lelaki dan wanita?
 ~✿ Ya. HD Advanced Whitening Fluid sesuai untuk kedua-dua lelaki danwanita, juga boleh digunakan pada kanak-kanak berumur 12 dan ke atas.

Adakah HD Advanced Whitening Fluid selamat digunakan oleh wanita hamil dan ibu yang menyusukan anak?
 ~✿ Ya, ia sememangnya selamat.

Adakah HD Advanced Whitening Fluid membantu mengurangkanjerawat dan / atau kedutan?
 ~✿ Ya. Kompleks E861 akan membantu untuk mengurangkan jerawat dan MoistureLoc akan membantu untuk menghalang garis-gariskering pada kulit dari muncul.

Bolehkah Saya boleh menggunakan krim lain dan / atau produkdengan HD Advanced Whitening Fluid?
 ~✿ Ya. Anda boleh menggunakan pelembap tambahan, toner dan produk pembersihan sendiri.

Bolehkah HD Advanced Whitening Fluid digunakan pada badan?
 ~✿ Ya, secara amnya ianya digunakan di muka, tangan, leher dan badan

Bolehkah saya memakai mekap selepas menyapukan HD Advanced Whitening Fluid?
 ~✿ Ya. Walau bagaimanapun, sila tunggu sekurang-kurangnya 3-5 minitsebelum menyapu / mengenakan sebarang solekan dan / atausunblock untuk penyerapan yang sempurna.

Adakah Halal ?
 ~✿ Halal, tiada sumber haiwan digunakan~

Nurin ~ Agent Miracle Tab (Kluang) & Stokis Produk Catalyst(Johor)

COD : Kluang & Segamat & Paloh
By pos : kemane - mane pon boleh 

012.799.5298

21 September 2012

EX RA & UPC SF

hai darling ! ! setelah 8 bulan menyepi..akhirnye UPC is come BACK again..supeeeeeeer hot . .yeah!oke..ramai kan peminat UPC tab??sebab ramai jugak yang inbox..sms,whatsapp..semua tanye UPC..UPC ade stok x?nape UPC xde?nape n why..why..why..actually tab ex upc ni mmg hot killer produk from miracle tab..sesiape ade jerawat yang degil melampau2 tu,u all bole try upc sf.nak tau kenape??sebab upc sf di reka khas utk treatment skin..cthnye cm jerawat2 yg degil.Parut kesan chicken pop atau jeragat yg tebal..formula yg digunakan berbeza compare dgn ex ra. Ingredient Xsame..Coz die lagi power..tp siapa yg pernah try TAb ex upc mmg tau la kehebattannya. Upc n upc sf khasiatnye same je..harge??harge mesti lah poooweeer jugak..hihih..tapi dont worie la..harge still mampu milik! baikla,gojeees2 semua jooom kite  review info about UPC SF :   



RM180 / 30sachets, 5gm each(free postage)
Trial Pack :
10sachet rm60
15sachet rm90
Sesuai untuk semua jenis kulit, serta penyelesaian kepada semua masalah kulit. Dengan serta-merta, kulit kelihatan segar dan sihat dan berseri !!

Dalam masa seminggu, kulit segera segar, telah meningkat dua kali ganda perlindungan terhadap UVA & UVB, mencegah dan siram pembentukan toksin dalam badan dan organ-organ. Jerawat dikurangkan secara mendadak. Kedutan, pigmentasi & parut pudar, selulit & kulit kulit oren kini lebih licin, liang kelihatan lebih kecil dan, kulit kini lebih ketat sebagai keanjalan meningkat.

Dalam masa 30 hari kulit kelihatan amat sempurna,
menghairankan adil, amat berseri dan menakjubkan berseri.

UPC SF akan merangsang pertumbuhan rambut & menguatkan kuku, mencegah dan merawat penyakit kulit, memperbaiki struktur dan keadaan kulit bermasalah serta mengoptimumkan kesihatan secara keseluruhan.

FUNGSI UPC SF :
~ Mencerahkan dan meningkatkan seri kulit. Menghapus dan mencegah pembentukan pigmentasi.
~ Anti Penuaan. Mengurangkan kedutan, menghapuskan garis-garis halus & patch kering, menegangkan kulit, meningkatkan keanjalan kulit & melindungi kulit dari UVA & UVB dan bahaya alam sekitar.
~Anti Jerawat. Menghapuskan jerawat degil dan mengecilkan pori-pori kulit dan mengurangkan sebum.
~ Membaiki sistem kulit. Menyekat pembentukan pori terbuka, selulit dan parut.
~Mencegah Kehilangan rambut. Merangsang pertumbuhan, menyampaikan nutrien penting untuk rambut berkilau & bersinar
~ Mengoptimum kesihatan. Meningkatkan sistem imunisasi badan, stress dan kemurungan.

INGREDIENTS: COLLAGEN - L-GLUTATHIONE - L-ORNITHINE - VITAMIN C - VITAMIN E - GRAPE SEED EXTRACT - PINE BARK EXTRACT - LITCHI SEED EXTRACT - PEACH JUICE POWDER - LYCHEE JUICE POWDER

Halal. No Animal Source.
Tidak sesuai untuk ibu mengandung.
Boleh dimakan oleh lelaki & wanita berumur 16th keatas
Hasil boleh dilihat dalam 2 minggu

~dalam bentuk serbuk,tak perlu bancuh dengan air




Nurin ~ Agent Miracle Tab (Kluang) & Stokis Produk Catalyst(Johor)

COD : Kluang & Segamat & Paloh

012.799.5298







04 September 2012

Vitamin C 1000MG

Vitamin C 1000MG 
RM45 FREE POS 





vitamin C membantu dalam penghasilan kolagen secara semulajadi dalam badan iaitu sejenis protein yang menyusun tubuh manusia. Kolagen adalah struktur yang terlibat dalam pembinaan tulang, gigi, sendi, otot dan kulit. Perkataan kolagen itu sendiri berasal dari Yunani yang bererti lekat atau bersifat sebagai pelekat.Sebab itulah si pengamal akan mendapati kulitnya le
bih licin, tegang dan cantik, dan luka cepat sembuh kerana ia membentuk perhubungan tisu badan yang kuat.

Vitamin C menjaga salur darah agar tidak mudah pecah, mencegah pengerasan salur darah, membantu proses metabolisma kolesterol iaitu pembentukan asid hempedu yang penting dalam proses pemecahan lemak. Sebab itulah mereka yangmenghidap darah tinggi amat digalakkan mengambil vitamin C bagi mengelakkan stroke dan jantung tersumbat.

Detoksifikasi. Vitamin C berupaya mencantumkan bahan logam berat seperti plumbum, raksa, arsenik dan lain-lain toksik menjadikan ianya tidak bahaya pada buah pinggang dan dapat dinyahkan daripada badan dengan lebih mudah melalui urin atau peluh. Mereka yang merokok patut menjadikan vitamin C sebagai kawan baikkerana ia dapat membersihkan darah dan mengelakkan buah pinggang anda daripada mengalami kerosakan yang teruk.

Vitamin C juga berperanan dalam pengeluaran hormone antistress dan interferon (hormone fungsi imun). Mengikut doctor Bruce Miller, the more you stress the more you need vitamin C. Kita tahu bahawa stress boleh memusnahkan vitamin C dan oleh kerana kekurangan vitamin C sistem keimunan kita menjadi lemah dan mudah diserang penyakit.

Penyakit skurvi adalah akibat kekurangan vitamin C. Sesiapa yang mengalami pendarahan pada badan, lebam-lebam, gusi mudah berdarah, gigi mudah tercabut dan luka lambat sembuh, pendarahan dalam otot dan sendi adalah disebabkan kekurangan vitamin C. Jelas sekali vitamin C adalah umpama gam yang melekatkan sel-sel lalu menjadikan tisu-tisu dalam badan kita tidak mudah koyak atau terluka.

Mereka yang sedang sakit adalah disarankan mengambil vitamin C pada dos yang lebih tinggi bagi mempercepatkan proses penyembuhan,Kita digalakkan mengambil buah-buahan dan sayur-sayuran lima kali sehari. Namun kekangan masa dan tekanan kehidupan masa kini menyebabkan vitamin C tidak dapat diserap oleh badan secara optimum dan lebih banyak keluar melalui air kencing.

Selain itu, ia juga membantu untuk :
- Menghilangkan demam selsema
- Mengatasi masalah resdung
- Sesuai untuk lelaki dan perempuan ( termasuk perempuan mengandung)

*elak minum bersama teh (vitamin x diserap)
*banyakkan minum air masak untuk detox

* Untuk perempuan mengandung, ia dapat membantu untuk menambahkan susu badan di samping melembabkan kulit.malah kulit bayi anda juga akan lebih cantik dari biasa.





Nurin ~ Stokis Produk Catalyst(Johor)& Agent Miracle Tab (Kluang)

COD : Kluang & Segamat & Paloh

012.799.5298

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nanurinos Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign