Nanurinos : makan vcoA Treenea jerawat naik??

19 January 2013

makan vcoA Treenea jerawat naik??


hari nih dapat inbox dari customer,customer nih baru je amek vcoA from treenea,pastu die tanye nape makan vcoA jerawat makin banyak?dup dap dup dap jugak jantung nih  bace soalan beliau..tapi still bole senyum!oke sayaaaang semua..jangan takut,jangan stop makan vcoA treenea tu..just teruskan je..Jerawat kuar makin banyak? siap bernanah-nahah,rase nak demam,rase gatal2 kat muke,rase sengal2 kat badan,tumbuh ruam kat leher,ruam di badan..ohhhh itu semua di panggil Krisis penyembuhan atau healing crisis

ape maksud Krisis penyembuhan atau healing crisis ??

Krisis penyembuhan atau healing crisis adalah kesan yang dapat dirasai oleh mereka yang mengambil makanan tambahan. Ini berlaku bila tubuh kita yang yang banyak radikal bebas mula membebaskan toksin dan membina semula sel-sel tubuh, hasil dari pengambilan pemakanan tambahan. Pengambilan makanan bernutrisi tinggi membuatkan nutrien ini bertindakbalas dengan oksigen dan menjadikan sistem dalaman kita lebih cergas bekerja. Oleh yang demikian, tisu2 dan sel2 mula membuang toksin. Jadi, mereka yang pertama kali mengambil nutrien bermutu ini akan mula berasa tak sedap badan, mungkin nak demam, sakit kepala, sakit pinggang, muntah2 dan sebagainya.

kenapa proses pembuangan toksin boleh mendatangkan kesan macam tu?

Sebenarnya ia bukan kesan sampingan atau side effect, sebaliknya tindakbalas normal, dan sekiranya anda menghadapi krisis penyembuhan ia adalah petanda yang elok. Maknanya sistem badan anda mula bekerja untuk menjana sel-sel baru dalam tubuh.Umpama sebuah tangki yang berkarat di bahagian dalamnya. Apabila dibersihkan, maka keluarlah karat2nya, lalu tinggallah tangki yang bersih. Tubuh kita seperti tangki itu yang penuh dengan karat. Oleh itu, seperti karat2 yang keluar bila dia dibersihkan, toksin dan benda bahaya akan keluar dari badan kita bila mengambil supplement. untuk mengurangkan kesan healing crisis anda perlu minum sekurang2nya 3 liter air sehari.


harap2 dengan penjelasan ini,takde lagi perasaan ragu-ragu untuk menikmati vcoA treenea!


pendaftaran AGEN seluruh MALAYSIA !
pembelian 5 kotak vcoA treenea akan terus dapat HARGE AGEN rm30/KOTAK

CEPAAAAT sms/whatsapp/call nurin 012-7995298

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nanurinos Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign