Nanurinos : PENGEDAR SHAKLEE KLUANG : SET KURUS & SET MENYUSU SHAKLEE

27 September 2013

PENGEDAR SHAKLEE KLUANG : SET KURUS & SET MENYUSU SHAKLEE

Haaa,ari nih aku nak citer kat korang Set Menyusu & Set kurus Shaklee.2 set ni aku baru je amek dalam 1 week gittew.so kena berusaha gigih kumpul stok susu utk medina...Auwww!! cuti bersalin  iolls nakkk abes dah..tak suke kannnn..hurmm
Okeh,sepanjang aku berpantang 44 ari,aku tak penah pun pam susu..just direct bf kt medina.tp minggu ni merupakan minggu terakhir cuti aku,so aku pun mula la sesi pam susu..medina pun aku da start hantar umah pengasuh,biar die sesuaikan diri dengan pengasuh yg di panggil ibu..please medina,da dapat ibu jgn lupe mama okeh.
Ari pertama aku pam memang kecewa giler iolls..mane taknye,nak dpt 1 oz punnnn susah.stresss mak!aku siap bayangkan segini je ke medina dapat mase direct bf?? *lap  air mata* time2 pantang ni jugak aku kuat makan,orang kata sebab nyusu kan anakkk,sekali timbang berat badan..hamek kau,58 kg*tepuk dahi* berat normal aku 55kg,bermakna naik 3 kg uolls..beraaatttt tu..malam tu tido aku tak lena,macam2 aku pikir.sob sob sob sedih susu sikit,sedih lemak makin bertambah.
Memandangkan Stok Set Menyusu & Set kurus Shaklee ade dalam simpanan,Esoknye bangun pagi terus aku melaksanakan misi!mula2 minum ESP 1 jam pastu aku breakfast*heavy breakfast*5 minit lepas tu telan alfalfa 2 biji,lecithin 2 biji.lepas lunch pun aku telan alfalfa 2 biji,lecithin 2 biji.last sekali lepas diner aku telan lagi alfalfa 2 biji,lecithin 2 biji..so total aku amek sehari 6 biji alfalfa 6 biji lecithin.sebelum tido pekena ESP dulu! 3 ari selepas aku amek set ni..hasilnyeee,yeaaah *ketawa bangga* macam tak caye je,3 ari bole turun 1kg,rezeki!

mula2 belajar pam..Tengok tu,30 minit dapat ni aje,OMG! 



mase nih dah 3 ari aku amek Alfalfa + lecithin
alolololo meriah sikit susu iolls!


SET MENYUSU (ESP + ALFALFA)
SET LANGSING (ALFALFA + LECITHIN)
ESP + ALFALFA+LECITHIN = Mama Langsing,Susu Meriah !


Manfaat Utama Set ini:

ESP :
menjadikan badan si ibu lebih sihat, bertenaga, tidak mudah letih dan lesu sekaligus melancar dan mempercepatkan penghasilan susu
menjadikan susu yang dihasilkan lebih pekat dan kaya dengan hindmilk yang mengenyangkan, oleh itu, bayi anda tidak bergayut lama serta dapat tidur dengan lebih lena dan tidak kerap bangun malam
kulit wajah si ibu menjadi lebih halus, licin, cerah berseri
menyokong proses penurunan berat badan secara sihat dan semulajadi
membantu menganjalkan payudara

Alfalfa :
telah digunakan dari zaman dahulu kala sebagai perangsang susu
breast akan cepat penuh bila diambil bersama ESP
bekerjasama bersama ESP dalam penurunan berat badan
mengatasi masalah keputihan dan bertindak sebagai agent perapat
membantu mengatasi resdung, asthma dan alahan
berfungsi sebagai detox dalam menyingkirkan bahan-bahan toksin dari dalam badan
memperbaiki pelawasan

Lecithin :
kolina meningkatkan kesihatan otak, hati, sistem kardiovaskular dan pembiakan
pengemulsi lemak semulajadi

membantu mengurangkan berat badan


aku siap beli timbang,sangat excited nak tgk berat badan ari ari haha*

Eh,okeh la . . nak amek medina kat umah pengasuh..rindu rinduan kat si kecik tuuu..sapa sapa nak oder,nak share pengalaman,nak soal siasat..sila sila laaa roger me ye..

pendaftaran AHLI SHAKLEE seluruh MALAYSIA ! BONUS menanti untuk setiap AHLI !

CEPAAAAT sms/whatsapp/call nurin 012-7995298

COD : Kluang & Kota Tinggi


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nanurinos Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign