Nanurinos : TESTIMONI WONDER GLOW

25 September 2013

TESTIMONI WONDER GLOW

Ahad minggu lepas,aku join suami pegi wedding kawan keja beliau..pegi ramai2,konvoi katanye..seronok..sampai kat rumah pengantin aku dan suami gilir2 makan sebab si kecik medina syok tido..nasib baik medina tido,kalo die jaga masaaak woo nak jage..dah la tengah panas,kipas kat khemah makan ade tapi tak di ON nye, tambah lagi orang berkompang..huhhh medina boleh pulak layann mata..selamat!tengah siap2 nak balik,aku ternampak pulak kawan sama tempat keja dulu..mummy ipah..tanpa segan silu aku terus jerit,ipaaaaaah!fuhhh,nasib baik die dengar..kami borak2,snap pic sekeping..then peluk cium..okeh,setel ramah mesra..aku & suami terus gi kat keta,sebab medina mata da besar daaaan die mula bukak mulut nak nangis letteww..dah mula rase panas!okeh,Malam tu sebelum tido,aku tunjuk la gambar aku ngn mummy ipah kat suami..

Aku : yang,tengok ni..canteeeek tak??

Ayah medina : eh,pesal muke mama nampak glowing ek..
**glowing kemeeendeee nye..nak nganjing aku letteeww** hahaha!

Dalam ati,aku terpikir jugak..eh betul ke glowing nih?ke aku perasan lebiihhh ek..hurmmm,betul2 berkesan ke wonder glow nih??..ke nampak glowing sebab effect dr cuaca,kan time tu tgh panas..tu yg nampak mcm bercahaye kot..argggh stress sekejap! So,ari nih,aku nak share la gambar aku sebelum dan selepas aku pakai wonder glow nih.korang nilai sendiri ye!sebelum tu meh aku story sikit..sebelum nih aku pakai dan makan produk miracle tab..serius aku cakap kat korang..memang best miracle tab nih..tapi sejak aku preggy kan..aku stop..sebab banyak sangat suppliment aku kena makan..pastu,time aku pregnant tu,punye la pemalas nak pakai krim muka bagai..hasil nye..naaah amek ko..tumbuh la jerawat yg kecik kecik tu..biarkan..biarkan...malas nak pikir..di jadikan cerita,lepas aku besalin..baru la aku perasan..kat muka nih maaanyaaak nye kotoran digil *demmm*terus amek tepon,roger my pren azie!azie nih pakar kecantikan taw,suke solek2 bagai*helo azie,nak wonder glow 1,silver set taw!*bermula la detik2 indah aku pakai wonder glow..minggu pertama,eh nape kulit muke mengelupas nih?*tp tak kronik okeh*hmm..mungkin nih, mcm produk lain jugak, pengelupasan sebab dia nak tukar kulit baru..masuk minggu ke 2,mak dah mula tegur..*eh,bintik itam kt muke tu da hilang la*hihi,bangga sekejap! Adik pun dah mula jeles..siap curi curi pakai lagi*oke,kina..jgn igt akk tak tau ko pkai sabun muke tuu* walaupun encik suami tak mo tegur keberkesanan wonder glow terhadap kulit ku,makaaaa die pun curi curi pakai,nakkk glowing jugak letteww..hahaha!

Kesimpulan nyeee  I LUV WONDER GLOW !!

kalo korang nak try or nak tanye ape2 berkaitan wonder glow,

CEPAAAAT sms/whatsapp/call nurin 012-7995298

COD : Kluang & Kota Tinggi


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nanurinos Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign