Nanurinos : PENGEDAR SHAKLEE KLUANG

04 February 2014

PENGEDAR SHAKLEE KLUANG

Sejak dah tak keja ni,macam-macam benda aku nak buat.tapi tu semua hanye la hayalan semata2..hihi*bulan lepas aku ade oder bunting,so semalam aku gagahkan diri pasang bunting depan rumah mak aku ni,kawan - kawan,aku pengedar SAH produk shaklee ye..orang kluang,orang kota tinggi,ayer hitam,t6,sri impian,bandar tenggara..kalau berhajat nak COD,boleh la calling2 kihkih* penghantaran melalui pos ke seluruh tempat!




 uolss  boleh customized set-set ini berdasarkan kepada budget uols okey

Berminat nak jana income dengan Shaklee? Nak ada bisnes side income yang mampu jana 3-4-5 angka? Tiada yang mustahil bersama Shaklee. Hubungi saya ; Telefon : 0127995298 email : nanurinos@gmail.com

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nanurinos Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign