Nanurinos : PENGEDAR SHAKLEE KLUANG: PETUA HILANGKAN REKAHAN TUMIT KAKI

04 March 2014

PENGEDAR SHAKLEE KLUANG: PETUA HILANGKAN REKAHAN TUMIT KAKI


gambar : google



Cuba lihat tumit kaki anda sebentar. Adakah ia,

(1) Lembut, licin, dan kemerah-merahan? ATAU,
(2) Kasar, merekah dan kehitam-hitaman di garisan yang pecah?

Apakah penyebab tumit kaki merekah atau pecah-pecah ini?

Ia ialah masalah kaki yang biasa, disebabkan oleh kulit tumit yang kering, dan akan lebih teruk apabila kulit di bahagian tumit ini tebal berbanding biasa. Ia menyebabkan si empunya kaki merasa sakit untuk berdiri dan adakalanya menyebabkan pendarahan di tumit. Keadaan ini juga dikaitkan dengan kekurangan Kalsium, Magnesium, Zat Besi dan Vitamin-E.

Faktor-faktornya ialah:

(1) Berdiri terlalu lama.

(2) Terlebih berat badan.

(3) Memakai kasut yang terbuka di bahagian tumit (open back shoes).

(4) Masalah kesihatan yang menyebabkan kulit menjadi kering, contohnya kencing manis (Diabetes).

(5) Kesihatan kulit (i.e. psoriasis).

Dah laaamaaaaa aku tak cerita pasal ESP SHAKLEE..hihi!Sebenarnya banyak aku nak cerita,tapi tu laa..masa begitu cemburu dengan kehidupan aku.poyoo kan?haha!

Okey,aku nak kongsi pengalaman aku MINUM ESP SHAKLEE..sape ade masalah tumut kaki pecah?cuba korang tengok tumit kaki sekarang..mesti ade sikit kan?haha! aku pun mengalami masalah yang sama uolss..tumit kaki aku ni pecah,kata mak mungkin alergik dengan lantai.dulu aku penah kerja kat kedai kain,serius i cakap u,tokey cina tu tak bagi staff die duduk.so time kerja aku memang banyak berdiri,dan aku perasan tiap kali nak mandi,mesti tumit kaki aku kelihatan buruk..so gigihla aku ni sapu losyen tetiap malam sebelum tido..tapi kaaannn..aku ni bukan penggemar losyen,so memang pemalas giler la aku nak sapu tetiap malam..haha!mak kata hangat2 taik ayam?huh 

pregnant time! dulu awal2 pregnant kan,kawan2 selalu pesan..eh ko kena rajin sapu losyen kat perut dari sekarang taw..sebab time mengandung ni,perut kite mengembang pastu keluar la stretch marks bagai..sekali lagi aku remind,aku bukan penggemar losyen,kalau aku beli losyen botol kecik tu,setahun pun belum tentu habis uolss..haha!

Alhamdulillah,hampir 3 tahun aku sebagai peminum tegar ESP SHAKLEE..tiada lagi masalah tumit kaki pecah,tumit kaki buruk..dan paling best,sepanjang aku pregnant,takde stretch marks okey..my perut suci bersih!Kulit pun tak kering.banyak khasiat ESP SHAKLEE ni uolss..Khasiat ESP SHAKLEE ni menyeluruh,so memang tak rugi pun kalau kite try,orang kata harga mahal tapi penah tak terpikir ESP ni tahan berapa lama?aku minum 1 tong tahan 3 bulan ye kawan2..murah kan?

MAC 2014 bulan berESP,Shaklee Bagi FREE 1 tong kat korang..tapi dengan syarat,kena beli 6 tong.BUY 6 Free 1! nak harga jimat?boleh..boleh..rm121 free pos!nak lagi jimat? roger la aku cepat Nurin 012-7995298,senyum sikit =) !
 gambar : google
gambar : google


Berminat nak jana income dengan Shaklee? Nak ada bisnes side income yang mampu jana 3-4-5 angka? Tiada yang mustahil bersama Shaklee. Hubungi saya ; Telefon : 0127995298 email : nanurinos@gmail.com

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nanurinos Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign