Nanurinos : PENGEDAR SHAKLEE KLUANG:PETUA KURANGKAN BENGKAK SUSU

13 March 2014

PENGEDAR SHAKLEE KLUANG:PETUA KURANGKAN BENGKAK SUSU


minggu lepas aku balik ke rumah mertua di muadzam shah.sepanjang perjalanan yang mengambil masa 4 jam,medina taknak menyusu belah kiri.huaaa..akibatnya,susu membengkak!

sampai ke malam medina taknak hisap..Breast sangat membengkak, sakit, berdenyut, membonjol pastu  terasa penuh dan tidak selesa,akhirnya mama pun demam.haha*inilah di namakan demam bengkak susu.

Suami  bg cadangan letak kelopak kobis,tapi mak mertua tak bagi,katanya nanti susu mudah kering.breast pum tak bawak pulak..pikir dan pikir lagi..google,google..ting**idea pun datang.takpe la,guna jari pun boleh.hihi* mula-mula sambil duduk,aku urut dengan sikat dan tuam dengan air panas untuk melancarkan pengeluaran susu.lepas 10 minit aku try picit2 breast,mula-mula memang sakit,sebab tengah bengkak kan..tahan je..alhamdulillah..susu keluar sikit-sikit..dannnn dah mula memancut..4oz tu..cepat2 bagi kat si kecik tu,bukan main laju lagi die minum sambil golek2 dengan ayah die.anak..anakkk...sabaar je lah.. 

okey..Hari ni,aku nak share dengan korang,aku suka sangat amalkan minum ESP.Bila breast lambat bengkak je,aku dah risau.so ape lagi,lincah pi dapur.bancuh ESP pekat2 dan minum.Alhamdulillah,kejap2 lagi aku akan rasa breast mula penuh! Seronok kan? Hihi* selain tu,aku jugak mengamalkan minum air masak secukupnya,sekurang2nya 3 liter sehari.kat mana aku duduk,kt situ jugak lah ade botol air aku.mak aku selalu bising,kenapa lah botol air ni besepah sana sini.

Selain ESP,aku juga amalkan alfalfa.nak tau kenapa?sebab alfalfa sebagai agen yang membantu badan stimulate milk dengan lebih cepat selain tu alfalfa kaya dengan protein dengan zat galian yang lain.alfalfa jugak ade vitamin K yg membantu memekatkan darah dan aku sentiasa  minum air banyak,sebab kekurangan air boleh menyebabkan mudah pening atau healing Krisis.




my bff yg baik dan sangat baik..dah macam adik aku die nih..tetiap bulan ade je die oder produk shaklee




Berminat nak jana income dengan Shaklee? Nak ada bisnes side income yang mampu jana 3-4-5 angka? Tiada yang mustahil bersama Shaklee. Hubungi saya ; Telefon : 0127995298 email : nanurinos@gmail.com

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nanurinos Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign