Nanurinos : PENGEDAR SHAKLEE KLUANG: RUGI TAK CUBA OSTEMATRIX SHAKLEE !

16 April 2014

PENGEDAR SHAKLEE KLUANG: RUGI TAK CUBA OSTEMATRIX SHAKLEE !


Tu diaaaa,Promosi Shaklee untuk bulan april ni,memang Hott..OSTEMATRIX uolss.ini bukan pil kalsium biasa2 okey,ini pil kalsium magnesium yang lengkap dengan vitamin D! Sape yang tak boleh minum susu tu,boleh try ostematrix Shaklee sebab ia berbentuk pil  mudah di telan,ngappp! Selalu sakit pinggang,lenguh badan,kebas kaki?insya’allah ostematrix Shaklee boleh membantu.kalau orang kata aku menulis  sebab aku menjual produk Shaklee,sorry ye..aku dah amalkan ostematrix almost 2 tahun,kesan nya?sangat membantu uolss.lagi2 lepas besalin ni..say good bye lenguh2,kebas2,semut2,letih lesu ,Terus aktif!

Siapa alami sembelit time pregnant??aku la tu..hihi*dulu time pregnant,aku kan pemalas nak makan segala jenis ubat ke supplement..nahh amek kauuu..duduk bilik air 30 minit,hurmmmm xde hasil pun yang keluar..pedih lagi ade la..serik ai! Sejak tu la,aku telan semula ostematrix ni 4 biji sebelum tidur.tidur lena,nak membuang pun bole senyumm sampai telinga taw..Ostematrix Shaklee ni mengandungi kalsium dan magnesium yang dapat melembutkan bahan buangan.tak caya?mari la try sebotol,pastu rase dan nikmati kelebihan ostematrix Shaklee!

Rugi..Rugi kalau tak join promosi ostematrix nih,sebabnyee? Harga yang kita bayar RM366 ni adalah harga bukan ahli,bayangkan kalau anda join ahli,mesti lagi murah kann? Beli 6 Free 1!

APAKAH MANFAAT OSTEMATRIX?

  • Menguatkan tulang, kuku, gigi dan sistem saraf. 
  • Ia juga boleh membantu merawat tulang retak, kuku rapuh, eczema, kekejangan dan gusi berdarah. 
  • Membantu mengatasi kekejangan dan kebas-kebas. Pengambilan OsteMatrix sebelum tidur dapat membantu mengurangkan kebas-kebas, kejang, sakit sendi dan juga artristis. 
  • Mengurangkan stress, di mana OsteMatrix membantu mengimbangi tekanan darah, menenangkan saraf, menggalakkan tidur lena dan membantu mood swing serta sakit kepala. 
  • Mengurangkan masalah haid. Kajian menunjukkan dengan pengambilan 1000mg kalsium dan magnesium serentak, ia akan meringankan sakit semasa waktu haid dan membantu pembuangan air kecil. 
  • Membantu mengurangkan hiperaktiviti perut dan masalah gastrik. 
  • Membantu atlet sukan, membekalkan kalsium dan mineral penting dalam tubuh. Justeru, pergerakan dan aktiviti lasak dapat dilakukan dengan selesa dan mudah.

okeyBye!



Berminat nak jana income dengan Shaklee? Nak ada bisnes side income yang mampu jana 3-4-5 angka? Tiada yang mustahil bersama Shaklee. Hubungi saya ; Telefon : 0127995298 email : nanurinos@gmail.com

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nanurinos Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign