Nanurinos : PENGEDAR SHAKLEE KLUANG:COD SHAKLEE KLUANG

03 April 2014

PENGEDAR SHAKLEE KLUANG:COD SHAKLEE KLUANG

Entry 2 minggu lepas,kihhhkihh*

Hari-hari ku busy.hehe* weekend lepas aku join satu event dekat kawasan felda tempat aku nih..walaupun pun time tu bukan HARI GAJI,tapi makcik2 kakak2 yang nak cantek,nak sihat semua pakat ramai2 amek no tepon aku.haha..ari ni merupkan ari gaji diorang,dan yang menarik?mereka ramai2 serang rumah aku,katanya nak shopping! 

Alhamdulillah,2 tong ESP sold,vitamin c,lecithin,herblax dan alfalfa selamat masuk beg plastik shaklee.yay! Petang pulak COD set kesuburan kat depan RHB bank Kluang,dan pos 2 tong ESP ke kedah dan Bangi.penat dan letih,tapi aku gembira dengan business shaklee.

Minggu ni,aku COD shaklee dengan adik,kami meremmpit..panasnyee cuaca.beli air berbotol2.muka berbelang..ohhh mari bermasker dengan ESP!



Ramai orang bagi alasan,tak nak join shaklee sebab dah ramai orang jual.tolong okey,jangan sempitkan pemikiran kita.my master cakap ‘’ikan di laut pun susah nak abes,ni kan pulak rezeki ALLAH di muka bumi yang sangat luas” So? Berusahalahhh,luaskan pemandangan,luaskan pemikiran dan lagi satu?luaskan kuasa mu JDT! Hihi* ya,memang betul..ramai orang jual produk shaklee..tapi tak ramai yang ke depan..kita?perlu ambil peluang yang ada.pandang sekeliling dan bertindak.

Okey,bye!






Berminat nak jana income dengan Shaklee? Nak ada bisnes side income yang mampu jana 3-4-5 angka? Tiada yang mustahil bersama Shaklee. Hubungi saya ; Telefon : 0127995298 email : nanurinos@gmail.com

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nanurinos Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign