Nanurinos : PENGEDAR SHAKLEE KLUANG : TIPS CERGAS BERTENAGA KETIKA BERPUASA

04 July 2014

PENGEDAR SHAKLEE KLUANG : TIPS CERGAS BERTENAGA KETIKA BERPUASA

Alhandulillah,ramadhan kini kembali. Belum terlambat rasanya untuk saya ucapkan Selamat Berpuasa pada seluruh umat islam. Semoga Ramadhan ini membawa lebih banyak rahmat dan semoga amalan kita juga lebih baik berbanding tahun sebelumnya.

Hari ini saya ingin berkongsi petua bagaimana ingin cergas bertenaga ketika bulan puasa,lagi2 sekarang ni cuaca agak panas.pasang kipas 5 pun macam tak rasakan.hehe.nak tahu ape petuanya?amalkan lah Mighty Tripple Gem  atau Set Berpuasa Shaklee . Dengan Set Berpuasa Shaklee anda pasti kekal cergas dan bertenaga sampai petang. Insyaallah dengan Izin-Nya.saya seorang mama yang masih menyusukan anak dengan set berpuasa Shaklee saya tak risau kerana susu tidak akan merundum. Set berpuasa shaklee sangat membantu dalam mengurangkan masalah penurunan penghasilan susu semasa berpuasa .

Berikut adalah beberapa kelebihan dan kebaikkan set berpuasa Shaklee:





Kelebihan Set Berpuasa Shaklee

1. MEAL SHAKE SHAKLEE
Membekalkan multivitamin yang dieperkaya dengan protein lengkap dengan 9 jenis asid amino, kalsium, magnesium dan vitamin D untuk keperluan minda, tumbesaran serta untuk tulang dan gigi yang sihat.Sebagai milk booster ibu menyusu.


2. PERFORMANCE DRINK SHAKLEE
Minuma isotonik semualajadi rendah sodium dan gula. Mengawal  dan mengurangkan kehilangan bendalir yang menyebabkan tubuh cepat letih dan mengelakkan penyahhidratan. Juga mengekalkan kelembapan kulit.


3. ESP
Membekalkan LONG LASTING ENERGY. Mengurangkan rasa lapar keterlaluan. Sebagai Milk Booster bagi ibu menyusu. Mencantikkan walaupun tak bermekap sakan semasa berpuasa. Diperkaya dengan kalsium untuk mengurangkan keasidan soya. Jadi mengurangkan risiko serangan gastrik bagi pesakit gastrik ketika berpuasa.




Set berpuasa shaklee juga rendah glisemik, sodium dan kolestrol membuatkan set Migthy Tripple Gem ini sesuai dinikmati oleh pelbagai golongan umur, pesakit-pesakit kanser, penghidap gastrik, anak-anak yang baru belajar berpuasa dan juga sangat-sangat sesuai dinikmati dikala anda lambat bangun tidur tak sempat nak masak atau makan sahur.


Berminat nak jana income dengan Shaklee? Nak ada bisnes side income yang mampu jana 3-4-5 angka? Tiada yang mustahil bersama Shaklee. Hubungi saya ; Telefon : 012.799.5298 email : nanurinos@gmail.com

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nanurinos Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign