Nanurinos : January 2014

06 January 2014

PENGEDAR SHAKLEE KLUANG :SET BAJET SHAKLEE

Semangat nak update belog  kembaliiiii.okey hari ni aku nak update SET BAJET SHAKLEE
Jom sihat, cergas dan cantik bersama Shaklee.
Kalau korang kekangan budget untuk dapatkan set lengkap, jom dapatkan set budget dari Shaklee yg pastinya berbaloi-baloi...

Shaklee dijamin SELAMAT, SEMULA JADI, 'WORKS', diSAHkan HALAL oleh JAKIM dan DI LULUSKAN  oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM)..
Untuk kesan yang lebih optimum dan jika mampu, jom grab complete set..
berminat tak?? mari oder sekarang!



Nurin | 012.799.5298 | ID: 881110

FB page : Awra i-sihat


COD : Kluang & Kota Tinggi

macam biase,cuci mata saaat!



KAMI PENGGUNA SHAKLEE
Nak muntah tak tengok gambar kami?haha!
kekekeke!okeyla,byebye!

03 January 2014

PROMOSI ALFALFA SHAKLEE

Alfalfa Complex Harga biasa RM53,nak harge PROMOSI?nak free trial?

31 12 2013,berakhirla kerja aku sebagai content personnel,jadila aku surirumah sepenuh masa,medina is hepi mama 24 jam depan mata.mama gerak sikit die ekk,mama takde kat sebelah die buat lagu,ohh bahagia betul hidup medina!
hehe,di sebabkan tu la aku malas nak mengupdate belog,tapi aku gagahkan diri nak update.Shaklee buat promosi lagiii,tu yang aku sibuk nak update jugak! oke uols, PROMOSI alfalfa shaklee beli 6 percuma 1!aku makan alfalfa ni lepas pantang ari tu,memang terbaik.susu yang dulu segan2 nak keluar,sekarang tak lagi,cukup time bengkak,phewww sekali pam boleh dapat 5oz.alhamdulillah.ini yang di namakan rezeki anak.hihi!
untuk wanita,alfalfa shaklee sangat bagus merawat keputihan,yang dah kawen tu lagi sesuai makan alfalfa shaklee ni,konfem suami sayang ketat2 haha!betul ni aku tak tipu.kang aku cakap lebih korang cakap aku over pulak..ape kata korang baca kelebihan alfalfa shaklee ni.aku ade bg info sikit,kalau uols nak detail try  google2.

Khasiat:

1. mengetatkan miss v
2. merawat keputihan
3. menganjalkan payudara
4. merawat masalah kegatalan
5. badan berbau
6. Mengurangkan masalah pundi kencing
7. Mengurangkan masalah gastrik dan gangguan hati





SELAMAT BERKESAN DAN SEMULAJADI Kelulusan KKM SIJIL HALAL ANTARABANGSA

PROMOSI alfalfa shaklee sebulan(januari) kalau uols nak beli alfalfa shaklee dengan HARGE PROMOSI,sila pm aku dengan pantas ye! dan yang palilng best,aku nak bagi uols alfalfa free trial! ape lagi,pakat ramai2 Pm aku naaa

eh tu je lah,byebye uols medina sudah berlagu,ha ha sejak jadi surirumah sepenuh mase ni poyo giler aku!

Nurin | 012.799.5298 | ID: 881110

FB page : Awra i-sihat


COD : Kluang & Kota Tinggi

okei,cuci mata saaat!
-
-

ishqa El medina yang homei
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nanurinos Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign