Nanurinos : September 2014

22 September 2014

PENGEDAR SHAKLEE KLUANG : MEAL SHAKE SHAKLEE HARGA AHLI





Meal shake bukanlah hanya supplement yang sesuai untuk anak2 tetapi kita juga boleh amalkan.senang citer meal shake sesuai untuk seisi keluarga.Teringat masa mula-mula bagi si comel medina rasa meal shake.muka pelik sambil cakap “naanaaaak” [tak nak] tapi tu dulu,sekarang pantang nampak botol meal shake “maaa naakkk” selera makan medina pun alhamdulillah,semakin bertambah, dan paling penting muluttt medina memang tak reti diam..pot pet pot pet je selagi tak tidur, makin aktif!

Betapa seronoknya anak kita kann !

Mengapa Meal shake?
Ia mengandungi 9 amino asid!
Mengandungi non gmo soy!
Mengandungi 28 vitamin dan minerals yg diperlukan oleh badan.

Khasiat Mealshake Shaklee:

1.Tambah Selera Makan - Kesan yang ni paling ketara akan nampak pada anak walaupun baru cosume lebih kurang 2 minggu awal.

2.Untuk Tumbesaran - Mengandungi asid folik, biotin, kalsium dan magnesium untuk pembinaan tulang yang kuat dan sel-sel untuk anak-anak.

3.Atasi Sembelit - Mealshake adalah minuman yang kaya dengan serat yang membantu dalam proses pembuangan air besar. Ini kerana ianya dihasilkan daripada bahan semulajadi dan mempunyai lactabumin (sejenis susu)


4.Lebih Fokus dan Aktif - Anak yang tidak bermasalah dalam penghadaman akan kelihatan aktif.

5.Kuatkan antibodi - Serbuk terbaik ini mempunyai kandungan protein yang tinggi yang mudah diserap ke dalam system tubuh. Ini akan memberikan antibodi yang kuat untuk melawan penyakit yang asas seperti demam, selsema, batuk dan asthma.

6.Atasi masalah obesiti - Lazimnya anak-anak yang mempunyai masalah obesity akan mempunyai sfat kurang yakin pada diri sendiri dan malu untuk berdepan dengan orang ramai. Mealshake akan membantu menyingkirkan lemak berlebihan dan bahan buangan daripada usus besar dan kecil.

7.Kurangkan ruam dan eczema - kandungan melashake yang mengandungi Vitamin A,C,E, selenium dan zink yang bertindak sebagai antioksidan akan membantu merawat kulit dan memudarkan parut.

8.Untuk perkembangan minda - Minda yang cergas datang dari badan yang sihat.







Anda mahu cuba?

Bulan ni Shaklee ada buat promotion untuk Meal shake
Buy 3 free1
Buy 6 Get 2


rugi tak grab,sebab Wow memang jimat berganda ok! Nak beli 1 pun boleh,takde masalah.saya pasti bagi anda harga hebat,mari SERTAI KEAHLIAN SHAKLEE.





HUBUNGI SAYA : 012-799.5298

Berminat nak jana income dengan Shaklee? Nak ada bisnes side income yang mampu jana 3-4-5 angka? Tiada yang mustahil bersama Shaklee. Hubungi saya ; Telefon : 012.799.5298 email : nanurinos@gmail.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nanurinos Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign