Nanurinos : PENGEDAR SHAKLEE KLUANG:COD AREA TAMAN INTAN,TAMAN ILHAM DAN TAMAN SRI KLUANG

28 January 2015

PENGEDAR SHAKLEE KLUANG:COD AREA TAMAN INTAN,TAMAN ILHAM DAN TAMAN SRI KLUANG

Alhamdulillah..dapat jugak update blog.beberapa minggu ni aktiviti full pack.selalu petang2 dah cod produk Shaklee,tapi kali ni,malam baru dapat cod.maaf ye jika nurin terlambat seperti  yang janjikan.pertukaran waktu kerja bikin I kalut uolss!ape pun syukur dengan rezeki allah.

kepada customer yang call,tanye "kedai awak kat mane? " maaf ye awak-awak sekalian.nurin belum ade kedai..belum ade perancangan lagi.setakat ni lebih suka simpan stok kat rumah.haha.tapi insya'allah,untuk area kluang nurin boleh hantar,kalau time tak sibuk,siap hantar depan rumah lagiii.

kepada customer yang nak produk shaklee "urgent" maaf jugak ye,saya seorang pekerja.perlu ikut waktu kerja,nanti big boss marah i u olss suka2 nak keluar masuk opis je..hihiiii*


Terima kasih kepada pembeli,nurin jual ye
Seminggu lagi nurin follow up sensorang!


Dapat Gift dari bonda norita upline shaklee,berpengalaman lebih 15 tahun
terima kasih kak n,suka bebel nurin
panas telinga,hahaha tp banyak ilmu di sampai kan


Berminat nak jana income dengan Shaklee? Nak ada bisnes side income yang mampu jana 3-4-5 angka? Tiada yang mustahil bersama Shaklee. Hubungi saya ; Telefon : 012.799.5298 email : nanurinos@gmail.com

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nanurinos Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign