Nanurinos : PENGEDAR SHAKLEE KLUANG:KRIM UNTUK HILANGKAN RUAM BABY

10 February 2015

PENGEDAR SHAKLEE KLUANG:KRIM UNTUK HILANGKAN RUAM BABY


Herbal Blend dari Shaklee dengan harga yang sangat murah iaitu hanya RM27.50 sahaja utk satu tiub Yang pasti krim yang semulajadi, tanpa bahan kimia, tanpa bahan pengawet dan selamat digunakan semua golongan termasuk bayi.


Biasanya masalah yang tak dapat di elakkan bila ada baby ialah ruam..ruam susu lah ruam lampin lah ruam peluh lah..tak sanggup rasanye bila tengok ruam merah2 tu tumbuh kat badan baby..kita yang dah berumur ni pun tak tahan bila kena gatal-gatal ke ruam ke,ni kan pulak baby..nak cakap gatal,nak cakap sakit pun tak reti..ape yang baby boleh buat?nangis je lah..kesian kan..lagi-lagi bila ruam tu sampai merah-merah,melecet,dan menyakitkan..ishh tak sanggup lah nak tengok .kalau di beri pilihan,rasa mcm nak pindahkan je ruam tu kat badan kita..okey,try pikir..kenapa baby mudah kena ruam?pada pendapat nurin kan,mungkin di sebab kulit mereka sangat sensitif.ye la sebelum ni kan duduk selesa dalam perut ibu,jadi baby sedang dalam proses penyesuaian dengan dunia luar.

Bila anak kena ruam,Masa tu jugak lah kita jadi kelam kabut nak cari krim yang selamat dan sesuai dengan kulit baby,betul tak? kita mesti akan cari krim yang bebas bahan kimia kan..

So..Krim apa?Nurin cadangkan krim serbaguna dari Shaklee Herbal blend multi – purpose cream.ia di hasilkan dari ekstrak tumbuhan herba seperti sage,horse chestnut yarrow dan rosemary..jangan risau Herbal blend multi – purpose cream telah di uji secara klinikal serta di jamin selamat untuk kulit baby yang sensitive tu.

Nurin guna Herbal blend multi – purpose cream sejak medina lahir hingga sekarang..dah habes 3 tube..medina pun pandai sekarang,kalau kena gigit nyamuk,cepat2 cari Herbal blend bagi kat mama suruh sapu “pat maa,atit ni” – cepat mama,sakit ni

Walau pun namannya “Herbal” bila sapu dekat kulit tak rasa panas pun,rasa sejuk,nyaman dan melegakan..bau macamana?wangi taw..tekstur pun lembut je..



Ruam Susu & kerak di kepala


Risau lagi tak dengan Masalah ruam?? tak perlu risau ye ibu-ibu..herbal blend kan adoo!



Berminat nak jana income dengan Shaklee? Nak ada bisnes side income yang mampu jana 3-4-5 angka? Tiada yang mustahil bersama Shaklee. Hubungi saya ; Telefon : 012.799.5298 email : nanurinos@gmail.com

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nanurinos Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign