Nanurinos : PENGEDAR SHAKLEE KLUANG:CARA MENGATASI MASALAH PERIOD TIDAK TERATUR/STABIL

12 May 2015

PENGEDAR SHAKLEE KLUANG:CARA MENGATASI MASALAH PERIOD TIDAK TERATUR/STABIL



Alhamdulillah dapat berita gembira dari customer..customer nurin ni memang mempunyai masalah period tidak teratur..lepas bersalin anak pertama,datang period normal selama 6 bulan..lepas tu terus tak period selama 2 tahun..buat UPT – urine pregnant test ,tapi negative..buat chekup Doc cakap tak preggy..yang terbaru period pada  bulan 3/2015..lepas tu..terus tak period lagi..customer request nak try GLA Shaklee.

4 Mei Nurin jumpa customer untuk COD GLA Shaklee,Alhamdulillah..7 Mei customer dah period..Allah,happy for you kak!

Tak semua orang,bila amalkan makanan tambahan terus dapat result yang baik.ada orang makan masa berbulan-bulan..ada orang 2 hari dah Nampak kesan..ape pun bergantung pada tubuh badan kita sendiri.Hanya kita saja yang tahu keadaan tubuh badan kita.so,buat lah pilihan yang bijak!

ehh,Gla Shaklee juga bagus untuk kulit taw.meh glowing2 dengan GLA

Khasiat GLA 


Khasiat 1: GLA adalah rahsia kulit glowing dan nampak lebih muda. Ada satu kajian di mana sekumpulan wanita ambil makanan tambahan GLA, kurang dari 60 hari didapati kulit mereka tak hilang kelembapan. Moist dangebu je.


Khasiat 2: Wanita Menopause dan Kulit Bila dah menopause, ada satu enzim dalam badan yang tukarkan asid lemak ni dari makanan dah tak berfungsi. So, GLA dalam badan pun kurang. Sebabkan GLA kurang, kulit pun akan mula kusan dan berkedut apabila fasa menopause. Wanita menopause sering tertekan melihat kulit merekabertambah kering dan kasar. Untuk kembalikan kelembapan kulit, wanita menopause perlu ambil GLA.Kesan lebih parah pada kulit kering adalah dengan terjadi ruam dan ekzema.

Khasiat 3: GLA bantu kurangkan ruam kulit dan ekzema GLA bukan sahaja penting nak elak kulit berkedut dan kering, ia juga boleh bantu kurangkan kehilangan air dari kulit. Masalah kulit seperti ekzema, psoriasis, rosacea, dermatitis, jerawat dan kulit kering terjadi bila GLA dalam badan kita kurang.

Khasiat 4: GLA dan sunburn GLA juga boleh kurangkan masalah keradangan dan sunburn pada kulit disebabkan gelombang UV. Satu kajian di Scandinavian menunjukkan mereka yang ambil GLA supplement boleh kurangkan kesan UV pada kulit. Kulit lambat menjadi merah dan pedih terbakar. Siapa yang malas nak pakai krim elak sunburn, boleh ambil GLA untuk penjagaan kulit dari dalam.



Nureen Ahmad (Facebook)
Awra i-sihat (Page Facebook)
Shaklee ID : 881110
nanurinos@gmail.com
+6012 799 5298 (Call/SMS/WhatsApp)
SMS/WhatsApp 6012 799 5298 untuk pertanyaan mengenai pembelian produk Shaklee dan untuk mendapat response yang lebih pantas!

Berminat nak jana income dengan Shaklee? Nak ada bisnes side income yang mampu jana 3-4-5 angka? Tiada yang mustahil bersama Shaklee. Hubungi saya ; Telefon : 012.799.5298 email : nanurinos@gmail.com

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nanurinos Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign