Nanurinos : PENGEDAR SHAKLEE KLUANG: KEBIZIAN MELANDA DIRIKU!

13 June 2015

PENGEDAR SHAKLEE KLUANG: KEBIZIAN MELANDA DIRIKU!



Lama dah tak update blog..kat fesbuk,instagram pun jarang update produk Shaklee..eh bukan dah tak jual produk Shaklee ye,tapi kebizian melanda diri ku..hehe..Kursus intel..Program bersama Bank Negara Malaysia..bengkel pengukuhan dan pemantapan PI1M anjuran SKMM.banyak jugak skill baru dapat belajar,banyak info yang boleh di kongsi untuk komuniti..weekend pulak terkejar-kejar dengan majlis kawen,majlis tunang..syukur,kawan2 mengakhiri zaman bujang!

Sepanjang kebizian,Alhamdulillah produk Shaklee sentiasa laris di pasaran..banyak dapat oder..kebanyakan semua COD area kluang..Cuma kali ni lokasi penghantaran agak terhad..sebab adik yang uruskan..Minta maaf banyak2,ade customer yang call,tak dapat nak cakap panjang,sebab tengah kursus..kadang-kadang lewat reply sms/whatsapp..soooorrryyy sangat.

Terima Kasih kepada customer yang jujur,memahami,baik hati dan peramah,ada tu customer bagi kite buah jambu air yang merah2 menyala,manis dan sedap taw..terima kasih..Nurin sentiasa menghormati anda..Mintak maaf kepada stalker,bukan tak nak reply your whatsapp,sebab rasanye dah takde kaitan.Jangan la nak emosi sangat bile wassup ye,tak reply pakai no ni,die wassup pakai no lain pulak..whatsapp oder malam2,tapi sebenarnye just nak emosi dengan i ke..maaf ye..berfikirlah secara positif,insya’allah awak akan tenang =)


memang best,makanan pun sodap! tapi i perut jawa tak ngam dengan makan uolss heee

Stok keluar sepanjang kebizian,TQ adik

Terima Kasih kepada Pembeli
saya jual
xoxo





Berminat nak jana income dengan Shaklee? Nak ada bisnes side income yang mampu jana 3-4-5 angka? Tiada yang mustahil bersama Shaklee. Hubungi saya ; Telefon : 012.799.5298 email : nanurinos@gmail.com

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nanurinos Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign