Nanurinos : PENGEDAR SHAKLEE KLUANG:CADANGAN PEMAKANAN VITAMIN UNTUK IBU HAMIL

13 June 2015

PENGEDAR SHAKLEE KLUANG:CADANGAN PEMAKANAN VITAMIN UNTUK IBU HAMIL


Minggu ni ade 2 3 orang ibu hamil oder set kehamilan Shaklee..Seronok kan bila dapat tau kita mengandung.No 2,No 3 No 4 hehe..Vitamin ni penting taw ketika hamil,jangan sambil lewa..cara pemakanan pun mesti teratur.jangan la ikut suka hati,hari ni mkn,esok tak makan,3 hari lepas tu makan lg pastu ke laut.hahaha..please please..kena displin taw makan vitamin,nanti kang mesti ade yang whastapp nurin, “takde kesan pun nurin” “Nurin..sama je makan Shaklee ke tak” blaa blaa..segala jenis suplimen tak kisah la brand ape pun,konsisten tu WAJIB hokey.baru la uolss Nampak kesannyee..ni baru makan seminggu dah bising2 cakap tak nampak kesan pun,takde perubahan pun..Jangan la camtu ye..Jiwa kena kental kalau nak sihat,cergas dan cantik!

Haa lagi satu..Lepas besalin,jangan pulak stop makan supplimen,teruskan je sebab supplimen macam multivitamin tu boleh menyegarkan badan ibu-ibu,zinc dan vitamin C membantu mempercepatkan penyembuhan luka dalaman dan luaran dan Rahim pun akan cepat pulih..susu ibu?semestinya berkualiti,susu ibu kan susu yang terbaik..kan..kan..

Pot pet pot pet!hokey meh sini nurin nak share set kehamilan Shaklee..view gambar je laaa ehh

Set Vitamin untuk Ibu Hamil
Murah
Jimat
Berbaloi
Confirm


Cod Set Hamil Shaklee

Penghantaran Produk Shaklee area Kluang





Berminat nak jana income dengan Shaklee? Nak ada bisnes side income yang mampu jana 3-4-5 angka? Tiada yang mustahil bersama Shaklee. Hubungi saya ; Telefon : 012.799.5298 email : nanurinos@gmail.com

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nanurinos Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign