Nanurinos : PENGEDAR SHAKLEE KLUANG:VITALEA SHAKLEE HARGA MAMPU MILIK

19 October 2015

PENGEDAR SHAKLEE KLUANG:VITALEA SHAKLEE HARGA MAMPU MILIK


MAHU VITALEA PERCUMA?

Ambil masa,Relax & Fikir..Badan aku Mudah letih ke? Lesu,kurang bertenaga? walaupun dah minum secawan kopi..cepat penat,walaupon tidur yang cukup? tidak focus? 

Itu antara tanda-tanda awal badan kita memerlukan multivitamin. Ada banyak jenis multivitamin,tapi nurin rekemen VITALEA dari SHAKLEE.setiap tablet mengandungi 30 nutrisi lengkap diekstrak dari buah-buahan dan sayur-sayuran pengambilan secara berterusan selama setahun mampu mengurangkan risiko sakit sebanyak 65%,Selain berfungsi untuk  memantapkan kesejahteraan kesihatan kolon, hati, mata dan sistem imun dalam jangka masa panjang.

Okey, bagi abang-abang driver..tak kisah lah driver lori ke,driver bus ke driver kepada pak menteri ke..Vitalea sangat rekemen untuk uolss.lagi-lagi ketika memandu time matahari terik tu,dah lah silau,panas,bawak kenderaan tak boleh laju tambah pulak baru lepas makan tengahari..Ape jadi? Mengantuk kan? Ambil lah vitalea 1 biji setiap hari selepas breakfast,pasti kekal bertenaga sepanjang hari.

Fungsi Vitalea Shaklee?

1.Membekalkan nutrisi yang diperlukan oleh badan yang tidak dapat dipenuhi dari pemakanan seharian
2.Meningkatkan kesihatan dan fungsi badan secara menyeluruh
3.Menyokong kesihatan hati, usus dan mata
4.Meningkatkan kekuatan tulang dan sistem imunisasi badan
5.Memberikan perlindungan kepada badan bagi menentang kerosakan akibat radikal bebas
6.Melindungi kesihatan jantung , otot dan fungsi saraf
7.Meningkatkan kesihatan paru-paru, kolon dan prostat
8.Menyokong pembinaan tulang yang kuat dan kesihatan tulang
9.Membekalkan makanan kepada sel badan untuk tubuh yang lebih sihat dan bertenaga
10.Mengekalkan tekanan darah yang normal dan rentak jantung yang normal
11.Mencegah penyakit beguk (tirod)
12.Meningkatkan penghasilan sel darah merah untuk mengelakkan anemia atau merawat anemia (amat diperlukan oleh ibu hamil, ibu dalam pantang dan ibu yang menyusukan anak)
13.Membantu memulihkan selera makan dan melancarkan proses pencernaan
14.Membantu meningkatkan kecerdasan minda
15.Membantu seimbangkan hormon dan bahan kimia dalam badan
16.Membantu penyerapan zat dari makanan


See...banyakkan faedah dan kebaikan vitalea ni untuk tubuh badan kita? memang terbaik kan? Dr. Mahathir Mohamad merupakan pengamal Vitalea Shaklee.. haa orang hebat mestilah amalkan yang hebat kan.. Sebotol ada 120 biji,sehari ambil 1 biji pun dah cukup..Jadi,sebotol boleh tahan selama 4 bulan.nampak tak ade penjimatan di situ hihi*

Tahukah anda pengasas Shaklee iaitu Dr Forest Shaklee adalah orang yang pertama menghasilkan multivitamin. 



120 Biji
RM 88.75
MAHU VITALEA PERCUMA?


Daftar AHLI
BELI 1 Produk
FREE Vitalea

Rooogi kalau tak Grab Promosi ni,valid bulan oktober 2015 sahaja.

Nureen Ahmad (Facebook)
Awra i-sihat (Page Facebook)
Shaklee ID : 881110
nanurinos@gmail.com
+6012 799 5298 (Call/SMS/WhatsApp)

SMS/WhatsApp 6012 799 5298 untuk pertanyaan mengenai pembelian produk Shaklee dan untuk mendapat response yang lebih pantas!


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nanurinos Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign