Nanurinos : TAKOYAKI KLUANG: SAYA JUAL TAKOYAKI

12 November 2015

TAKOYAKI KLUANG: SAYA JUAL TAKOYAKI


Assalammualaikum.

Im food lover,tapi takut gemuk, Hoih! takoyaki,salah satu makanan favourite Nurin kot.takoyaki ni adik cakap cenkodok jepun..whateverr yang penting sedap kan..mase mula-mula buat dulu.ade lah bagi kawan-kawan,jiran rasa seketul dua. Lama-lama berderet pulak yang oder.tak sanggup nak hampakan permintaan kawan,gigih la nurin & family buat tokayaki.hihi.Alhamdulillah. Semalam sesaje upload gambar takoyaki dalam group facebuk..ramai yang respon nak 1 box,nak 2 box nak 5 box.. dalam masa 1 jam,setel 20 box..fuhhh diluar jangkaan betul.

ade jugak yang request nak cepat..maaf sayang,Nurin bukan taknak buat,tapi tak cukup masa dengan kerja hakiki,anak,suami,Shaklee lagii..Takoyaki ni buat untuk suka-suka je. Next post Nurin share resepi takoyaki ye..malam tak nyempat,medina dah tarik baju mama.Sleep mama sleep pelis!



Bila kite tak dapat penuhi permintaan pelanggan, hati tersangatlah risau, Sorry again.mane yang Nurin tak take oder tu, insha’allah next time ya.Janji! Lagi satuu Nurin bukan seorang seller menipu or penipu,JUJUR its me sayang,harap paham.sedih taw awak sms kite gini.meleleh air mata i. susahnye nak jaga hati semua orang kan.




Orang Kluang,Korang jgn memalu, meh la beli Takoyaki saya!
RM5 6biji/box
RM10 12biji/box

Nureen Ahmad (Facebook)
Awra i-sihat (Page Facebook)
Shaklee ID : 881110
nanurinos@gmail.com

+6012 799 5298 (Call/SMS/WhatsApp)

Berminat nak jana income dengan Shaklee? Nak ada bisnes side income yang mampu jana 3-4-5 angka? Tiada yang mustahil bersama Shaklee. Hubungi saya ; Telefon : 012.799.5298 
email : nanurinos@gmail.com

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nanurinos Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign