Nanurinos : January 2015

29 January 2015

PENGEDAR SHAKLEE KLUANG:CARA MINUM CINCH ENERGY TEA MIX

Perhatian!
Berita baik buat penggemar Tea dan Set Kurus Shaklee, Cinch Tea Mix kini kembali!!



Sekarang dah boleh lapang dada,hihi* regular customer oder 2 box katanya Tak lengkap rasa aktiviti seharian kalau tak pekena sesachet Cinch Tea Mix.

 Ada customer whatsapp “nurin kenapa Cinch Energy Tea ade dalam set kurus yang awak cadangkan tu”okey,jawapan nye senang je ,antara fungsi  Cinch Tea adalah Untuk membekalkan TENAGA kepada yang tgh dalam proses DIET SIHAT untuk slimming.

Cara Minum Cinch tea
1-2 sachets sehari bila2 masa.boleh di hidang sejuk atau panas. Energy Tea Mix Shaklee adalah kurang gula dan semestinya sangat bagus untuk kesihatan.memandangkan Energy Tea Mix Shaklee  tidak ade perisa/rasa bolehlah add honey ke  ginger ke mint. 

PELBAGAI KHASIAT CINCH ENERGY TEA MIX

  •  Rendah kandungan Kafein (Teh Putih) 
  • Membantu merendahkan tekanan darah tinggi 
  • Mengurangkan kolestrol 
  • Melindungi jantung dan peredaran darah seluruhnya 
  • Menguatkan tulang 
  • Antibakteria dan antiviral 
  • Menggalakkan kulit yang sihat 
  • Mengurangkan gula dalam darah. Membantu mengurangkan gejala kencing manis
  • Baik untuk pencernaan dan boleh mengelakkan cirit birit 
  • Membantu melawan penyakit seperti athma dengan mengembangkan saluran pernafasan 

Bagi mereka  yang kurang bersenam juga nurin cadangkan  mengambil CINCH ENERGY TEA MIX sebabnya boleh  membantu boostkan lagi metabolisma kita serta bagus untuk sesiapa yang ingin Mengurangkan Berat Badan.


Kawan-kawan nak oder tak? Harga Promosi hebat sepanjang Januari 2015 (HARGA PASARAN: RM131)




Berminat nak jana income dengan Shaklee? Nak ada bisnes side income yang mampu jana 3-4-5 angka? Tiada yang mustahil bersama Shaklee. Hubungi saya ; Telefon : 012.799.5298 email : nanurinos@gmail.com

28 January 2015

PENGEDAR SHAKLEE KLUANG:COD AREA TAMAN INTAN,TAMAN ILHAM DAN TAMAN SRI KLUANG

Alhamdulillah..dapat jugak update blog.beberapa minggu ni aktiviti full pack.selalu petang2 dah cod produk Shaklee,tapi kali ni,malam baru dapat cod.maaf ye jika nurin terlambat seperti  yang janjikan.pertukaran waktu kerja bikin I kalut uolss!ape pun syukur dengan rezeki allah.

kepada customer yang call,tanye "kedai awak kat mane? " maaf ye awak-awak sekalian.nurin belum ade kedai..belum ade perancangan lagi.setakat ni lebih suka simpan stok kat rumah.haha.tapi insya'allah,untuk area kluang nurin boleh hantar,kalau time tak sibuk,siap hantar depan rumah lagiii.

kepada customer yang nak produk shaklee "urgent" maaf jugak ye,saya seorang pekerja.perlu ikut waktu kerja,nanti big boss marah i u olss suka2 nak keluar masuk opis je..hihiiii*


Terima kasih kepada pembeli,nurin jual ye
Seminggu lagi nurin follow up sensorang!


Dapat Gift dari bonda norita upline shaklee,berpengalaman lebih 15 tahun
terima kasih kak n,suka bebel nurin
panas telinga,hahaha tp banyak ilmu di sampai kan


Berminat nak jana income dengan Shaklee? Nak ada bisnes side income yang mampu jana 3-4-5 angka? Tiada yang mustahil bersama Shaklee. Hubungi saya ; Telefon : 012.799.5298 email : nanurinos@gmail.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nanurinos Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign