Nanurinos : October 2015

19 October 2015

PENGEDAR SHAKLEE KLUANG:VITALEA SHAKLEE HARGA MAMPU MILIK


MAHU VITALEA PERCUMA?

Ambil masa,Relax & Fikir..Badan aku Mudah letih ke? Lesu,kurang bertenaga? walaupun dah minum secawan kopi..cepat penat,walaupon tidur yang cukup? tidak focus? 

Itu antara tanda-tanda awal badan kita memerlukan multivitamin. Ada banyak jenis multivitamin,tapi nurin rekemen VITALEA dari SHAKLEE.setiap tablet mengandungi 30 nutrisi lengkap diekstrak dari buah-buahan dan sayur-sayuran pengambilan secara berterusan selama setahun mampu mengurangkan risiko sakit sebanyak 65%,Selain berfungsi untuk  memantapkan kesejahteraan kesihatan kolon, hati, mata dan sistem imun dalam jangka masa panjang.

Okey, bagi abang-abang driver..tak kisah lah driver lori ke,driver bus ke driver kepada pak menteri ke..Vitalea sangat rekemen untuk uolss.lagi-lagi ketika memandu time matahari terik tu,dah lah silau,panas,bawak kenderaan tak boleh laju tambah pulak baru lepas makan tengahari..Ape jadi? Mengantuk kan? Ambil lah vitalea 1 biji setiap hari selepas breakfast,pasti kekal bertenaga sepanjang hari.

Fungsi Vitalea Shaklee?

1.Membekalkan nutrisi yang diperlukan oleh badan yang tidak dapat dipenuhi dari pemakanan seharian
2.Meningkatkan kesihatan dan fungsi badan secara menyeluruh
3.Menyokong kesihatan hati, usus dan mata
4.Meningkatkan kekuatan tulang dan sistem imunisasi badan
5.Memberikan perlindungan kepada badan bagi menentang kerosakan akibat radikal bebas
6.Melindungi kesihatan jantung , otot dan fungsi saraf
7.Meningkatkan kesihatan paru-paru, kolon dan prostat
8.Menyokong pembinaan tulang yang kuat dan kesihatan tulang
9.Membekalkan makanan kepada sel badan untuk tubuh yang lebih sihat dan bertenaga
10.Mengekalkan tekanan darah yang normal dan rentak jantung yang normal
11.Mencegah penyakit beguk (tirod)
12.Meningkatkan penghasilan sel darah merah untuk mengelakkan anemia atau merawat anemia (amat diperlukan oleh ibu hamil, ibu dalam pantang dan ibu yang menyusukan anak)
13.Membantu memulihkan selera makan dan melancarkan proses pencernaan
14.Membantu meningkatkan kecerdasan minda
15.Membantu seimbangkan hormon dan bahan kimia dalam badan
16.Membantu penyerapan zat dari makanan


See...banyakkan faedah dan kebaikan vitalea ni untuk tubuh badan kita? memang terbaik kan? Dr. Mahathir Mohamad merupakan pengamal Vitalea Shaklee.. haa orang hebat mestilah amalkan yang hebat kan.. Sebotol ada 120 biji,sehari ambil 1 biji pun dah cukup..Jadi,sebotol boleh tahan selama 4 bulan.nampak tak ade penjimatan di situ hihi*

Tahukah anda pengasas Shaklee iaitu Dr Forest Shaklee adalah orang yang pertama menghasilkan multivitamin. 



120 Biji
RM 88.75
MAHU VITALEA PERCUMA?


Daftar AHLI
BELI 1 Produk
FREE Vitalea

Rooogi kalau tak Grab Promosi ni,valid bulan oktober 2015 sahaja.

Nureen Ahmad (Facebook)
Awra i-sihat (Page Facebook)
Shaklee ID : 881110
nanurinos@gmail.com
+6012 799 5298 (Call/SMS/WhatsApp)

SMS/WhatsApp 6012 799 5298 untuk pertanyaan mengenai pembelian produk Shaklee dan untuk mendapat response yang lebih pantas!


07 October 2015

PENGEDAR SHAKLEE KLUANG : ALFALFA DAN VITAMIN E SHAKLEE SANGAT BAHAYA


Assalammualaikum & hi,

Awak, kite Tak nak cerita panjanglaahh, nanti ada orang anggap kite citer tak senonoh pulak kan.. So sesiapa ada masalah hubungan "dalaman" suami isteri boleh lah try Alfalfa dan Vitamin E shaklee ni..2 vitamin dah cukup untuk membantu menghangatkan lagi hubungan suami isteri.Ehemm,ehemm.

Vitamin E untuk sesuai untuk suami, dan Alfalfa untuk sesuai untuk isteri. Hubungan yang macamana? Eeeee kenapa lambat sangat nak paham ni.. Hakak-hakak nak tau,try tanya Mr Google yang hebat tu.die banyak jawapan.hihi

Kelebihan Vitamin E:


  • Memperbaiki kuantiti, kualiti dan memperkuat sperma lelaki supaya dapat bertemu dengan ovum (Sel Telur).
  • Merupakan antioksidan yang dapat menghalang radikal bebas dalam tubuh badan daripada merosakkan sperma dan ovum. Oleh itu, pengambilan Vitamin E yang mencukupi adalah penting bagi menjaga kualiti sperma yang dihasilkan. Taknak la nanti ada risiko dapat anak yang tak sempurna…
  • Merangsang LIBIDO iaitu keinginan seks, kerana ia meningkatkan paras testosteron dalam badan. Kekurangan testosteron menyebabkan nafsu semakin menurun dan stamina semakin berkurangan.
  • Vitamin E Shaklee disertai dengan Selenium. Vitamin E sahaja tidak sempurna tanpa Selenium. Pengambilan Vitamin E haruslah lengkap dengan Selenium untuk mendapatkan kesan pengambilan yang optimum. Tanpa Selenium, ia boleh bertindak sebagai toksik dalam jangka masa panjang kerana ia tidak dapat melaksanakan fungsinya dengan baik.

Kelebihan Alfalfa:


  • Merawat masalah keputihan yang sering dialami oleh golongan wanita. Pastinya masalah keputihan ni harus dibendung secepat mungkin bagi mengelakkannya jadi lebih teruk.
  • Memberi keselesaan sewaktu melakukan hubungan intim. Tidak mustahil untuk mengulangi pengalaman malam pertama :)


So bukan esok,tapi hari ni lah kena cepat-cepat oder vitamin yang kebabom bomm bombastik ni! Confirm tak nyesal,mesti repeat oder nanti,best kan? best kan?

yang sebenarnya diriku tengah bosan kat tempat kerja,maka terciptalah tajuk post yang entah ape-ape tahhh.mana tau boleh naikkan rating blog.haha!



Vitamin Rawatan Kecantikan Dalaman
Vitamin E + Alfalfa


Nureen Ahmad (Facebook)
Awra i-sihat (Page Facebook)
Shaklee ID : 881110
nanurinos@gmail.com
+6012 799 5298 (Call/SMS/WhatsApp)

SMS/WhatsApp 6012 799 5298 untuk pertanyaan mengenai pembelian produk Shaklee dan untuk mendapat response yang lebih pantas!

06 October 2015

PENGEDAR SHAKLEE KLUANG: SEBUAH KEJAYAAN YANG BESAR PERLUKAN MASA



Permainan manusia semakin hari semakin kejam.Zaman sekarang tak boleh nak elak-elak,macam zaman sekolah dulu-dulu..bila cikgu suruh pegi depan,kita tarik  kawan lain sama join kita"ko  lah pegi dulu,ko lah..ko lah" betul tak? sekarang ni kalau kita masih dalam keadaan "elak-elak" maka kebelakanglah kita tanpa arah tujuan.So nak berjaya,Fokus yang di depan,sesekali pandang belakang untuk mengingat bagaimana kehidupan sebelum ni.Arghhh ape yang haku bebelkan di kala hujan turun,dalam hati terpikir macamana nak balik rumah berbekalkan sebiji motor sekuter di kala hujan yang sangat lebat? 

Habeslaah basah segala yang ada ni ha.Sampai rumah nanti, Confirm medina keluarkan soalan tak berapa nak cerdik "Mama kencing dalam seluar eh?"



Perkara wajib korang perlu ingat?

Nurin ADALAH Pengedar Shaklee Kluang
012-7995298



Berminat nak jana income dengan Shaklee? Nak ada bisnes side income yang mampu jana 3-4-5 angka? Tiada yang mustahil bersama Shaklee. Hubungi saya ; Telefon : 012.799.5298 
email : nanurinos@gmail.com

PENGEDAR SHAKLEE KLUANG:PROMOSI SHAKLEE OKTOBER 2015




Yang mane satu pilihan anda?


Atau nak Promosi lagi hebat?


Haa best kan promosi bulan oktober ni?

Cepat la call
Cepat la wassup
Cepat la sms

Nurin 012-7995298 !

Berminat nak jana income dengan Shaklee? Nak ada bisnes side income yang mampu jana 3-4-5 angka? Tiada yang mustahil bersama Shaklee. Hubungi saya ; Telefon : 012.799.5298 email : nanurinos@gmail.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nanurinos Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign