Nanurinos : PENGEDAR SHAKLEE KLUANG : READY STOK

02 February 2016

PENGEDAR SHAKLEE KLUANG : READY STOK

Assalammualaikum,

Kegilaan apakah,berbulan tak hapdate blog.haha! hakak sebenarnye takde lah bizi sangat tapi entah la hidup ni macam tak cukup masa.bangun pagi pung pang pung pang eh dah malam kee..nampak tak?betapa kusutnya hidup hakak?? Stok Shaklee keluar masuk pun i tak sempat audit uolss.main oder je,janji barang sampai.bila dah masuk bulan baru,azam baru,tekedek-kedek la hakak hapdate stok Shaklee yang ade.huhu! tak tahu nak describe diri pemalas tahap ape. Ya allah ampunkan hambamu ya pemalas ini.

Walaupun tak hapdate blog,facebook,page facebook,IG dan segala sosial media yang ada,Stok Shaklee yang keluar masuk memang tak terkira.gituuuu.gaya nya nampak macam nurin ni pengedar Shaklee yang gah-gah pulak kan..amiiin.stok keluar masuk pon nak kecoh kan.haha. tapi itukan rezeki,alhamdulillah bersyukur sangat.mana tau coming soon sebulan income 3,4,5,6 angka statik,boleh senyum sampai telinga!

Sebelum chow chin chau,nak share sikit..my regular customer..dulu suh jadi ahli tak mau.last month sekali dia borong produk Shaklee,dapat free member terus,dah la tu siap dapat bonus tunai lagi. Harga produk?mesti la Gila punya harga! Memang gila sangat wei, haha! Rugilah siapa yang tak join ahli. Kan.kan.


Nureen Ahmad (Facebook)
Awra i-sihat (Page Facebook)
Shaklee ID : 881110
nanurinos@gmail.com

+6012 799 5298 (Call/SMS/WhatsApp)



Berminat nak jana income dengan Shaklee? Nak ada bisnes side income yang mampu jana 3-4-5 angka? Tiada yang mustahil bersama Shaklee. Hubungi saya ; Telefon : 012.799.5298 email : nanurinos@gmail.com

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nanurinos Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign