Nanurinos : PENGEDAR SHAKLEE KLUANG: KELEBIHAN MENJADI AHLI SHAKLEE DAN BAGAIMANA PEMBELIAN SHAKLEE SECARA ONLINE MEMBANTU SAYA BERKEMBANG

25 July 2016

PENGEDAR SHAKLEE KLUANG: KELEBIHAN MENJADI AHLI SHAKLEE DAN BAGAIMANA PEMBELIAN SHAKLEE SECARA ONLINE MEMBANTU SAYA BERKEMBANG





Mula join ahli Shaklee tahun 2012, masa tu gugur untuk kali ke 2. So cari supliment yang boleh baik pulih secara menyeluruh. Google dan google lagi, ramai kata SHAKLEE the best. So, nekad nak beli ESP.Join ahli sebab nak dapat harga murah. Tak penah pikir kelebihan – kelebihan lain yang boleh dapat sebagai seorang ahli SHAKLEE. 

Setahun lepas tu ada kawan tanya “eh ko jual Shaklee kan? Aku nak beli vivix untuk mak mertua aku” masa tu terpikir betul-betul bagus ke produk Shaklee ni sampai VIVIX yang mahal tu pon orang sanggup beli? Then the next day, partner catalyst tanya harga produk Shaklee,harga set besalin. Wahh peluang baik ni. So dari situ lah timbul minat nak jadi pengedar Shaklee yang Berjaya.haha. 

Alhamdulillah dari tahun 2012 hingga hari ini, semakin ramai kawan-kawan saudara mara,ipar duai mengenali Shaklee. Ramai juga yang dah jadi ahli dan mula berbisnes dengan Shaklee. Master Norita penah pesan, memang ramai orang jual Shaklee, tapi bape ramai yang dah Berjaya? Berapa ramai orang jadi nelayan, kenapa ikan di laut tak penah abes? Maka nya Jangan pernah risau dengan rezeki allah. Rezeki allah tak penah salah alamat.


Kelebihan Menjadi Ahli Shaklee

•boleh dapat harga lebih murah dengan pmbelian kita. Boleh dapat diskaun 15-20% setiap produk. 

•Kumpul point dapat CASH. Bila kita mendaftar sebagai ahli shaklee secara automatic kita juga dikenalkan dengan unit volume (UV). Uv ini akan dikira bila kita membuat pembelian apa-apa supplement atau item dengan shaklee.Kelebihan mengumpul UV ini adalah untuk mendapat (cash bonus) dari shaklee atau lebih dikenali sebagai bonus shaklee. Bonus akan direct masuk akaun mengikut tarikh yang ditetapkan. Semakin tinggi UV yang dikumpul,semakin banyaklah Bonus yang dibayar oleh Shaklee kepada kita.

•Setiap bulan Shaklee akan OFFER harga istimewa untuk produk-produk terpilih. Biasanya Beli 6 Percuma 1,beli 2 dapat less 5% atau beli 3 free 1.. best  jadi ahli Shaklee kan?

•Sebarang belian adalah sangat mudah. Sekarang kita hanya perlu masuk website shaklee sahaja untuk buat belian, dan boleh gunakan kad debit atau kad kredit sendiri. Klik klik dah siap!

•Ade lagi, selain bonus, boleh dapat pakej percutian menunaikan umrah dan bercuti ke negara-negara terpilih. Semua di tanggung oleh Shaklee. Bertambah menarik kan?

Bagaimana Pembelian Secara Online Membantu saya berkembang 

•Memandangkan branch Shaklee jauh kat bandar JB, so segala pesanan produk Shaklee di buat secara online melalui  www.shaklee2u.com.my  tekan tu tekan ni, okey setel oder. Esok berkotak-kotak produk Shaklee sampai
.
•Kalau customer oder produk Shaklee, saya just call HQ Shaklee,summit oder complete siap alamat customer, buat bayaran esok nya customer dah boleh dapat produk yang dipesan. HQ Shaklee pos elok je siap berkotak bagai. tak payah susah-susah  keluar rumah untuk ke pejabat pos, biar  kurier Shaklee yang menjalankan tugas.

•Setiap barang yang dipos oleh HQ Shaklee akan selamat sampai kerana packaging yang shaklee sediakan memang terjamin keselamatannya dan kemas. Belum penah lagi dapat barang dalam keadaan yang rosak. Yang pasti Terjamin dan selamat !

•Time berkursus atau bercuti, tak perlu bawak stok lagi. kalau takde talian internet Just make 1 call segala urusan tempahan produk selesai. Boleh membuat Pembelian Bila-bila Masa. Samada call HQ Shaklee or call master kak norita segala urusan selesai dengan jayanya. Bekerja,bercuti sambil berniaga! Haha. I love my job my business!

• paling best, shaklee menyediakan sistem terbaik yang sangat mudah digunakan 
 www.shaklee2u.com.my 




Berminat nak jana income dengan Shaklee? Nak ada bisnes side income yang mampu jana 3-4-5 angka? Tiada yang mustahil bersama Shaklee. Hubungi saya ; Telefon : 012.799.5298 
email : nanurinos@gmail.com


Allah knows best.
X

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nanurinos Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign