Nanurinos : PENGEDAR SHAKLEE KLUANG : KHASIAT DAN KEBAIKAN MULTIVITAMIN VITALEA SHAKLEE

28 July 2016

PENGEDAR SHAKLEE KLUANG : KHASIAT DAN KEBAIKAN MULTIVITAMIN VITALEA SHAKLEE




Mornings with my M, seriously the best. Bangun pagi, mandikan M,pakai baju then mama siap-siap nak pegi keja. Masa mama tengah siap-siap, M akan stroy2 tah ape-ape.tapi mama layankan aje,walaupun ade jugak part2 yang mama tak paham.hahaa “oohh ye ke” “scary nyee” “lepas tu”. 
kadang-kadang tak sempat mandikan M,so her “mak” will take over part mandi-mandi 
OHH Felt like such a crappy mama, I tell you. Sorry M!

Kerja, kerja

Nak pegi keja,M peluk-peluk bagi kasih,bagi sayang,bagi cinta,bagi rindu

MOM, Ape perasaan ketika itu?

LAZY, LAZY Kan ??

Malas,Malas


hahaa
Ehh hello, you guys know I loveeeeeee my job and yet, even I get lazy days. 


Okeylah,jangan nak merapu sangat,hahaa.just nak share,Ramai yang tak amik endah tentang kepentingan multivitamin kerana menyangka apabila cukup makan 3 kali sehari dah memadai.Hakikatnya untuk dapatkan vitamin dan minerals yang setanding dengan kandungan multivitamin, ada kajian menyatakan ia adalah sama dengan 40 jenis lauk pauk. Sedangkan rata-rata hari ini mempunyai menu yang hampir sama setiap hari.Malah ramai ibu bapa yang risau apabila anak mereka hanya suka makan nasi, kicap dan telur semata. Maka pentingnya pengambilan multivitamin untuk memberi keseiimbangan kepada keperluan semua jenis vitamin dan mineral dalam tubuh.

To-Do Checklist for yourself :
1. Anda mempunyai masalah senang sakit kepala, mudah pening, rambut sering gugur ? atau
2. Anda adalah pesakit kencing manis dan sering keletihan ?
3. Ibu yang mengandung atau menyusu?
4. Anda sedang mengalami sakit beguk/ tiroid (akibat kekurangan iodin)

PERCAYALAH.. Sebenarnya anda adalah antara mereka yang memerlukan multivitamin. It’s just so good to share this with uols, Apa kata cuba amalkan Vitalea Shaklee! Kandungan vitamin dan mineral yang lengkap membantu tubuh kita sihat dan menjana minda yang cergas.

Mahu mendapatkan sebotol multivitamin untuk anda dan keluarga? Oh ya Shaklee juga mempunyai multivitamin khas untuk kanak2. So ape tunggu lagi, you can try VITALEA



Stayhealthy !
Get Healthy !
Be Health !


X


Berminat nak jana income dengan Shaklee? Nak ada bisnes side income yang mampu jana 3-4-5 angka? Tiada yang mustahil bersama Shaklee. 
 Hubungi saya ; Telefon : 012.799.5298 email : nanurinos@gmail.com

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nanurinos Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign