Nanurinos : PENGEDAR SHAKLEE KLUANG : TIPS BERHENTI MEROKOK DENGAN VIVIX SHAKLEE

04 August 2016

PENGEDAR SHAKLEE KLUANG : TIPS BERHENTI MEROKOK DENGAN VIVIX SHAKLEE


Hari ni selesai register New member SHAKLEE, dulu regular customer.tiap2 bulan repeat oder. TQ  and Welcome Zayne. Me sentiasa jadi pakar vitamin anda.kihkih


Lama nak share, tapi tak tau nak tulis camner. Alang-alang kak N dah up my testimoni.so kite pun nak up jugak..Okey, just nak sharing dengan uolss my own testimoni. tak sempat edit sendiri. TQ kak N tolong edit kan. begini cerita nya, H a.k.a husband perokok tegar, bila musim Vape die jadi VAPE ON tegar. Orang kata hisap VAPE jimat, but for me tak nampak kat mane jimatnya. Vape tu sebiji sampai RM300 ke 400 liquid dia boleh jejak RM90 celah mane jimat nye? Seminggu sampi 2 x parcel flavour vape sampai ke rumah.jimat keee??.. selalu tanya H JIMAT KE SAYANG? So Me bagi H sebotol vivix,dalam hati “nak berhenti,berhentilah..tak nak berhenti pun takpe” I really hope this will work. Doa hari-hari moga allah buka pintu hati dia untuk berubah.ALHAMDULILLAH! lepas consume Vivix, Rokok rasa pahit,rokok tak sedap macam selalu,rokok busuk,rokok mahal, my goshhhh.misi berjayalahhhh



Now, Hampir 10 bulan H bebas Nikotin Vs Tar! Pegi buat medical checkup doc cakap,tubuh badan kita,ambil masa 5 tahun untuk clear nikotin. So hati jiwa kena kental.pokok pangkal HATI.

Untuk isteri-isteri,jangan terlalu memaksa suami untuk berhenti merokok, biar dia dengan rela hati berhenti merokok. Me tak penah tanye bila suami nak berhenti merokok biarkan dia dengan dunia nikotin dia.. lama-lama esok bosanlah.lagi-lagi bila nampak orang sekeliling sakit disebabkan rokok. Mesti dia insaf walaupun sekejap. Hehe Tidak penting dimana anda bermula, tetapi yang penting di mana anda berakhir.

Vivix bukan hanya anti aging
Vivix bukan hanya untuk dapatkan rasa bertenaga
Vivix bukan hanya lambatkan pembentukan AGE protien
TAPI Vivix jugak istimewa untuk mereka yang ingin berhenti merokok!


X


Berminat nak jana income dengan Shaklee? Nak ada bisnes side income yang mampu jana 3-4-5 angka? Tiada yang mustahil bersama Shaklee. Hubungi saya ; Telefon : 012.799.5298 email : nanurinos@gmail.com

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nanurinos Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign