Nanurinos : BLOG TAK HAPDATE !

05 May 2017

BLOG TAK HAPDATE !


Hari tu ada dapat wassup dari kawan lama. Dia mintak link blog.katanya nak buat contoh kepada usahawan. Hakak sentap sekejap

OhEmmGii !

Baru teringat dah berbulan tak hapdate blog hakak tuuu. hakak pun cam dah gabra dan pening tak tau la okay ke blog ni nak dijadikan review kepada usahawan.. hakak dengan hati berdebar pun bagi lah link blog usang ni..siap pesan kat kawan, Tapi kalau nanti ada kurang sana sini tu redho je la sebab blog sukahatiaku memang takde rules,ikut suka nak update apa,nak update macamana haha! Blog hakak takde lah gilang gemilang gittew hahaha!

Tak sure lah kalau ada yang dah tau ke tak tapi rasanya ramai yang tak tau lagi. Nurin ada buat lagi satu blog, tengah proses ubah suai lagi baru 40% kot, sebab baru rangka kiri kanan sana sini..Tak adala blog beriya sangat pun. Kalau sudi, singgah lah 





No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nanurinos Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign